Honda CRF450R 2022

Honda CRF450RX 2022

Νέα Honda CRF450R - CRF450RX 2022

H κατά πολλούς κορυφαία motocross αναβαθμίζεται. Η Honda παρουσίασε τις ανανεωμένες CRF450R και CRF450RX, για το 2022.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Η Honda παρουσίασε τις ανανεωμένες CRF450R και CRF450RX, τα Motocross και Cross Country μοντέλα της για το 2022. Μετά από μια μεγάλης έκτασης ανανέωση για το 2021, τώρα τα μοντέλα παίρνουν μικρές αλλαγές για βελτίωση στα σημεία, βασισμένα στο ίδιο πλαίσιο που χρησιμοποιεί και η αγωνιστική του παγκόσμιου πρωταθλητή Tim Gasjer.
 
Για το 2022, η CRF450R λαμβάνει έναν νέο προγραμματισμό στην ECU για πιο ομαλή απόδοση της ισχύος, ενώ παράλληλα εξοπλίζεται με νέες βαλβίδες στις αναρτήσεις της Showa εμπρός και πίσω. Πιο συγκεκριμένα, το πιρούνι των 49 χιλιοστών έχει νέες βαλβίδες χαμηλής ταχύτητας, για πιο σκληρές ρυθμίσεις απόσχβεσης επαναφοράς και συμπίεσης, ενώ το λάδι είναι κατά 8 ml λιγότερο στα 380 cc συνολικά.
 
Πλήρως αλλαγμένες είναι οι βαλβίδες στο αμορτισέρ για σκληρότερη απόσβεση συμπίεσης, ενώ οι θέσεις ρύθμισης τόσο στο πιρούνι, όσο και στο αμορτισέρ, έχουν επίσης αλλαγές. Εντελώς νέα είναι και τα χρώματα του μοντέλου για την νέα χρονιά.


 
Η cross-country εκδοχή του μοντέλου, το CRF450RX, λαμβάνει τις ίδιες αλλαγές με το CRF450R στην ECU και τις αναρτήσεις. Και οι δύο μοτοσυκλέτες χρησιμοποίησαν τις συμβουλές της ομάδας του HRC για την σχεδίαση των τμημάτων του πλαισίου και των αναρτήσεων, με στόχο την αύξηση της δυναμικής του μοντέλου στις στροφές αλλά παράλληλα, και την εύκολη οδήγηση του σε συνθήκες πίστας και cross-country. Ο συμπλέκτης είναι υδραυλικός, ενώ τα μοντέλα έχουν traction control HSTC σε 3 επίπεδα, Launch Control σε 3 επίπεδα, 3 χαρτογραφήσεις ισχύος και δυνατότητα μικρορύθμισης της απόκρισης του γκαζιού.