Η χωρητικότητα του κινητήρα είναι πιθανόν να αυξηθεί.

Πιο αιχμηρή εμφάνιση

Νέα Hayabusa το 2019

Στις εκθέσεις μοτοσυκλέτας της προηγούμενης χρονιάς, η Suzuki είχε ελάχιστα νέα μοντέλα να παρουσιάσει, οπότε περιμένουμε φέτος να καλύψει το χαμένο έδαφος και να μας δείξει νέες, εντυπωσιακές μοτοσυκλέτες μεταξύ των οποίων θα είναι και η Hayabusa.

SUZUKI: scooter κάνε το δικό σου .. εύκολα!

Η Ιαπωνική εταιρεία είχε πάρει ειδική άδεια προκειμένου να μπορεί να πουλήσει μερικά από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της, τα GSX-R600, GSX-R750 και GSX1300R Hayabusa, τα οποία δεν καλύπτουν τις Euro 4 προδιαγραφές. Η άδεια αυτή λήγει στο τέλος του 2018, οπότε η Suzuki θα πρέπει ή να τα αποσύρει, ή να τα αντικαταστήσει, ή να τα εξελίξει, ώστε να καλύπτουν τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Πηγές από την Ιαπωνία αναφέρουν ότι η Hayabusa θα δεχθεί τόσες πολλές αλλαγές, που ουσιαστικά θα μπορούμε να μιλάμε για ένα εντελώς νέο μοντέλο. Περιμένουμε να έχει επανασχεδιασμένη και κάπως πιο αιχμηρή εμφάνιση, ενώ η χωρητικότητα του κινητήρα είναι πιθανόν να αυξηθεί από τα 1.340 και να πλησιάσει τα 1.441 κυβικά του ZZR 1400. Αυτό θα μπορούσε να φέρει και αλλαγή στο όνομα και να έχουμε μια GSX1400R.

Το πλαίσιο θα είναι μάλλον καινούργιο και δεν αποκλείεται να υπάρχει έκδοση με ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενες ημι-ενεργητικές αναρτήσεις, ενώ είναι λογικό να είναι εξοπλισμένη με πλήρες πακέτο ηλεκτρονικών βοηθημάτων. Το 2019 η Hayabusa γιορτάζει τα 20 χρόνια της, οπότε η Suzuki θα έχει έναν ακόμα λόγο για να παρουσιάσει τότε το νέο μοντέλο.