183 κυβικά και 18 ίπποι

LED προβολέας

Νέο Sym Trazer 200

Η Sym παρουσίασε μια ολοκαίνουργια μικρού κυβισμού adventure μοτοσυκλέτα. Το Trazer 200 μπαίνει σε μια νέα κατηγορία που δεν έχει ακόμα μεγάλο αριθμό παικτών.

SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA

Η κατηγορία των μικρού κυβισμού adventure μοτοσυκλετών είναι σχετικά νέα με την Kawasaki να κάνει την αρχή με το Versys X 300 και στη συνέχεια να ακολουθούν η BMW το με G310 GS, ενώ πρόσφατα η Suzuki παρουσίασε το V-Strom 250. Τώρα, μπαίνει και η Sym στο παιχνίδι με το ολοκαίνουργιο Trazer 200.

Πρόκειται για μια ελαφριά on – off μοτοσυκλέτα, που η Sym κατασκεύασε με στόχο κυρίως τους αρχάριους που θέλουν να κινηθούν κι εκτός δρόμου. Είναι εφοδιασμένο με μονοκύλινδρο κινητήρα 183 κυβικών εκατοστών που αποδίδει 18 ίππους στις 8.500 σ.α.λ. και 1,65 κιλά ροπής. Όταν ο αναβάτης αποφασίσει να πατήσει χώμα, έχει για σύμμαχό του, τις μεγάλες διαδρομές των αναρτήσεων και τους τροχούς των 19 και 17 ιντσών εμπρός και πίσω αντίστοιχα που φορούν ελαστικά μεικτής χρήσης, ενώ το ύψος της σέλας από το έδαφος είναι 816 χιλιοστά.

Ο πίνακας των οργάνων είναι πλήρως ψηφιακός και τα φώτα του τόσο εμπρός όσο και πίσω είναι τεχνολογίας LED, ενώ στον εξοπλισμό του περιλαμβάνεται και το ABS, που μπορεί να απενεργοποιηθεί στον πίσω τροχό. Η τιμή του δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, αλλά περιμένουμε η Sym να ακολουθήσει επιθετική πολιτική και να είναι σημαντικά φθηνότερο από τους ανταγωνιστές του.