net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

To νέο Kawasaki Z650

To νέο Kawasaki Z900

EICMA: Kawasaki Z650/900

Και επίσημα παρουσιάστηκαν τα δύο νέα μοντέλα street της Kawasaki, τα Z650 και Z900, στην EICMA.

 
Μετά την ανακοίνωσή τους στην έκθεση της Intermot πριν ένα μήνα, τώρα η Kawasaki παρουσίασε επίσημα τις δύο νέεο μοτοσυκλέτες Ζ650 και Z900.

Και τα δύο μοντέλα αποτελούν αναφορά της Kawasaki στη δεκαετία του 1970, όποτε και τα αντίστοιχα μοντέλα της ήταν εξαιρετικά επιτυχημένα στην αγορά. Το Z650 είναι ο απόγονος του ER-6n και θα φέρει δικύλινδρο κινητήρα, με απόδοση 68 ίππων. Το βάρος της μοτοσυκλέτας, σύμφωνα με την Kawasaki, θα ανέρχεται στα 185 κιλά.

Ο κινητήρας είναι συμβατός με Euro4, ενώ θα φέρει και συμπλέκτη ολίσθησης. Η θέση οδήγησης είναι σχεδιασμένη για αστική χρήση, ενώ το τιμόνι θα είναι επίπεδο.

Όσον αφορά το Ζ900, μιλάμε για ένα μοντέλο που θα φέρει τετρακύλινδρο κινητήρα, κυβισμού 948 κ.εκ., ο οποίος προέρχεται από το Ζ1000. Η ισχύς του μοντέλου θα ανέρχεται στους 123 ίππους, ενώ η Kawasaki ανακοινώνει νέο, ελαφρύτερο στρόφαλο και αυξημένη απόδοση ψηλά.

Το εμπρός πιρούνι είναι 41 χιλιοστών και ανεστραμμένο, ενώ είναι ρυθμιζόμενο σε προφόρτιση και απόσβεση επαναφοράς, ενώ το ίδιο θα ισχύει για το πίσω αμορτισέρ.
 
 

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ