net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο κινητήρας, δανεισμένος από το Tweet 125, έχει βελτιώσεις στον κινητήρα για περισσότερη ισχύ στο μεσαίο εύρος στροφών. Εδώ η έκδοση Darkside.

Η νέα επιθετική, δυναμική σχεδίαση διακρίνεται για τις αιχμηρές γραμμές και τα εντυπωσιακά γραφικά. Στη φωτό η έκδοση Iceblade.

Συμπαγές, ελαφρύ και με χαμηλό κέντρο βάρους (χάρη στη θέση του ρεζερβουάρ στο δάπεδο), θα κινηθεί άνετα και ευέλικτα μέσα στην κυκλοφορία.

Φοβερό design, με λεπτομέρειες που τονίζουν το sport DNA του scooter. Εδώ το εντυπωσιακό πίσω φωτιστικό σώμα, και η... αεροτομή!

Το Peugeot Speedfight 3 στην Ελλάδα

Το νέο Peugeot Speedfight 3 125 αποτελεί ένα από τα πιο εντυπωσιακά sport scooter στα 125 κυβικά, με απίθανες λεπτομέρειες, και με το μοτέρ του Tweet 125, ενώ είναι πλέον διαθέσιμο και στη χώρα μας.

 
Από τη δεκαετία του ’90 που κυκλοφόρησε, το Speedfight έχει αφήσει το σημάδι του στην κατηγορία των sport scooters, με περισσότερες από μισό εκατομμύριο πωλήσεις παγκοσμίως! Το νέο Speedfight 3 125, στα 125 κυβικά πλέον και με πιο εντυπωσιακή εμφάνιση από ποτέ, αποτελεί την ιδανική επιλογή για ένα νεανικό κοινό που θέλει να συνδυάσει δυναμικές επιδόσεις και στιλ.

Η νέα επιθετική, δυναμική σχεδίαση, με αιχμηρές γραμμές και εντυπωσιακά γραφικά, του προσδίδει μια γνήσια νεανική ταυτότητα και τονίζει το σπορ DNA του. Διατίθεται στις εξής εκδόσεις /χρωματισμούς: Iceblade (Λευκό) και Darkside (Μαύρο/Πορτοκαλί).

Ο σπορ χαρακτήρας του Speedfight 3 125 αντανακλάται και στον τομέα των επιδόσεων. Ο κινητήρας, δανεισμένος από το Tweet 125, έχει δεχτεί βελτιώσεις, προκειμένου να αποδίδει περισσότερη ισχύ στο μεσαίο εύρος στροφών. Σε συνδυασμό με την άμεση απόκριση του κινητήρα, το νέο Speedfight 3 125 εγγυάται γρήγορες εκκινήσεις και δυναμική, απολαυστική οδήγηση. Συμπαγές, ελαφρύ και με χαμηλό κέντρο βάρους (χάρη στη θέση του ρεζερβουάρ στο δάπεδο), θα κινηθεί άνετα και ευέλικτα μέσα στην κυκλοφορία. 

Επιπλέον, το νέο Speedfight 3 125 διαθέτει ένα από τα καλύτερα συστήματα φρένων στην κατηγορία του. Οι δίσκοι Shuricane εμπρός και πίσω, καθώς και η διπίστονη ακτινική δαγκάνα στο εμπρόσθιο φρένο, προσφέρουν μεγάλη δύναμη πέδησης και υψηλά επίπεδα ασφάλειας για τον αναβάτη. 

Η τιμή πώλησης είναι σαφώς ανταγωνιστική, καθώς διαμορφώνεται μόλις στα 2.089 ευρώ!

 

PEUGEOT - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ