Το εμπορικό σήμα θα χρησιμοποιηθεί σε μεγάλη γκάμα προϊόντων.

H Suzuki κατοχυρώνει νέο σήμα για Hayabusa

Μια ακόμα κίνηση από τη Suzuki που δείχνει ότι πλησιάζει η στιγμή που θα δούμε τη νέα Hayabusa. Διαβάστε περισσότερα…

SUZUKI: scooter κάνε το δικό σου .. εύκολα!

Εδώ και αρκετό καιρό κυκλοφορούν φήμες ότι η Suzuki ετοιμάζεται να αντικαταστήσει την υπάρχουσα Hayabusa και η κατοχύρωση του νέου εμπορικού σήματος είναι ένα ακόμα βήμα πιο κοντά σε αυτό. Μπορεί το σχέδιο να είναι ίδιο με αυτό που συναντάμε και στις παλιότερες γενιές, αλλά η διαφορά κρύβεται αλλού.

Η Suzuki κατέχει ήδη τα δικαιώματα αυτού του εμπορικού σήματος, αλλά μπορεί να το χρησιμοποιήσει μόνο σε «αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, οχήματα παντός εδάφους και εξαρτήματα αυτών». Η Ιαπωνική εταιρεία όμως, κατέθεσε αίτηση προκειμένου το σήμα να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μεγάλη γκάμα προϊόντων, όπως ρούχα, ρολόγια, κοσμήματα, στατικά μοντέλα και άλλα. Αυτό δείχνει ότι η Suzuki ετοιμάζει διάφορα προϊόντα τα οποία θα συνοδεύουν το όνομα Hayabusa και μάλλον δεν θα έμπαινε στη διαδικασία αν η παραγωγή του μοντέλου σταματούσε.



Να θυμίσουμε ότι οι πωλήσεις της τωρινής Hayabusa θα σταματήσουν σύντομα, καθώς δεν πληροί τους κανόνες σχετικά με τις εκπομπές ρύπων που ορίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση και η Suzuki είχε πάρει το 2017 ειδική παράταση πωλήσεων διάρκειας δυο ετών. Όμως, στις 31 Δεκεμβρίου οι πωλήσεις των Hayabusa θα σταματήσουν, καθώς δεν καλύπτουν τις Euro 4 προδιαγραφές, ενώ το ίδιο ισχύει και για άλλα μοντέλα της εταιρείας, όπως τα GSX-R600 και GSX-R750.