net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

H BMW δημοσίευσε ένα εντυπωσιακό βίντεο, με πρωταγωνιστή το νέο της R 1200 GS.

To προωθητικό βίντεο του BMW R 1200 GS

Λίγες ώρες μετά την επίσημη παρουσίασή του στην Intermot της Κολονίας, η BMW έδωσε στη δημοσιότητα ένα προωθητικό βίντεο του ανανεωμένου – και υγρόψυκτου πλέον – R 1200 GS.

 

Το νέο R 1200 GS έχει ήδη τραβήξει τα βλέμματα όλων των φίλων των δύο τροχών. Το βίντεο της BMW είναι σίγουρα εντυπωσιακό, αλλά όχι λόγω πλάνων που δείχνουν το GS σε δράση. Αν και στον τομέα των μοτοσικλετών έχουμε συνηθίσει φρενήρη κλιπάκια με εντυπωσιακές ταχύτητες και στροφές, μονταρισμένα με σκληρές rock κιθάρες, οι Βαυαροί αποφάσισαν να πρωτοτυπήσουν. Στο εν λόγω βίντεο, λοιπόν, το R 1200 GS είναι απλά σταθμευμένο, με εντυπωσιακά αφρικανικά τοπία να αποτελούν το background.

Όπως μπορείτε να συμπεράνετε, η BMW με το νέο της GS δεν «πουλά» αδρεναλίνη ούτε συγκινήσεις που προέρχονται από γρήγορη οδήγηση. Το όνειρο του υποψήφιου ιδιοκτήτη ενός R 1200 GS είναι να ταξιδέψει μέχρι την άκρη του κόσμου και να ζήσει πρωτόγνωρες εμπειρίες στη σέλα της μοτοσικλέτας του. Και αυτό ακριβώς το όνειρο προβάλλει το συγκεκριμένο βίντεο.

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ