Το KYMCO Like EV

Το KYMCO Like EV

KYMCO Like EV: Το ηλεκτρικό scooter των 200 χιλιομέτρων ίσως έρχεται

Τα σχέδια για την παρουσίαση ηλεκτρικών δικύκλων από την KYMCO δεν είναι κρυφά, εδώ και χρόνια, αφού εκτός των άλλων η εταιρεία έχει δημιουργήσει το δικό της σύστημα εναλλάξιμων μπαταριών, ονόματι Ionex.

KYMCO: Συναρπαστική απόδοση με XCITING VS 400

Τις τελευταίες ώρες, κυκλοφόρησε στα διεθνή μέσα η είδηση, ότι το ηλεκτρικό Like EV ετοιμάζεται για «απόβαση» στα εδάφη της Ευρώπης, μάλιστα σε μια τιμή και με δυνατότητες που θα προκαλέσουν συζητήσεις!

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 

Υπόσχεται αυτονομία μέχρι 200 χιλιόμετρα

Το KYMCO Like EV κάνει χρήση των μπαταριών της τεχνολογίας Ionex, με την ενεργή μπαταρία να τοποθετείται στο κάτω μέρος της ποδιάς του μοντέλου, αφήνοντας σημαντικό ελεύθερο χώρο κάτω από την σέλα. Συνυπολογίζοντας αυτό τον χώρο, ο αναβάτης μπορεί να μεταφέρει μαζί του έως και 4 μπαταρίες Ionex και, με αυτό τον τρόπο, η ανακοινώσιμη αυτονομία του μοντέλου εκτοξεύεται στα 199 χιλιόμετρα. Γίνεται κατανοητό, ότι αυτή η αυτονομία προϋποθέτει την χρήση όλων των μπαταριών που μπορείς να μεταφέρεις ταυτόχρονα, οπότε εδώ περιμένουμε επίσημη ανακοίνωση από την KYMCO.
 

Μοτέρ ισχύος 4,4 ίππων και τιμή που θα σοκάρει!

Ο ηλεκτροκινητήρας του Like EV θα αποδίδει μέχρι 4,4 ίππους, με το μοντέλο να αναμένεται ως νόμιμο για οδήγηση, από μεγάλη μερίδα κατόχων διπλώματος, συμπεριλαμβανομένου του αυτοκινήτου, χωρίς δίπλωμα για δίκυκλο. Οι πληροφορίες από το εξωτερικό, μιλούν για μια τιμή στο επίπεδο των 1.200 ευρώ η οποία θα το καταστήσει φοβερά προσιτό στην χώρα μας, όμως τίποτα δεν είναι επίσημο ακόμα. Περιμένουμε τις ανάλογες πληροφορίες, και από την ίδια την KYMCO, αν τελικά τα πράγματα εξελιχθούν έτσι.
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »