Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε στον αγώνα Motocross στα Γιαννιτσά, με 2 τραυματίες.

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε στον αγώνα Motocross στα Γιαννιτσά, με 2 τραυματίες.

Ατύχημα στον αγώνα Motocross στα Γιαννιτσά

Κακό τέλος είχε ο αγώνας Motocross που έλαβε χώρα στα Γιαννιτσά του νομού Πέλλας, καθώς σοβαρό ατύχημα που έλαβε χώρα, προκάλεσε σοβαρό τραυματισμό σε 2 άτομα και επέφερε διακοπή του αγώνα.


Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Έχασε τον έλεγχο ο 16χρονος αγωνιζόμενος – Τραυματίες ένας 16χρονος και ένας 27χρονος


Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ για το συμβάν, κατά την διάρκεια της διεξαγωγής του αγώνα, 16χρονος αγωνιζόμενος έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του, σε ένα από τα άλματα της πίστας. Η μοτοσυκλέτα προσγειώθηκε πάνω στην περίφραξη και σε μια μεταλλική κολώνα αυτής, η οποία έπεσε πάνω σε 2 νεαρούς, ηλικίας 16 και 27 ετών, προκαλώντας τους σοβαρούς τραυματισμούς. Τα τελευταία νέα αναφέρουν ότι οι τραυματίες χειρουργήθηκαν και η κατάσταση τους παραμένει κρίσιμη.

Συνελήφθη ο αγωνιζόμενος και ο υπεύθυνος τέλεσης του αγώνα


Το σοβαρό συμβάν προφανώς έφερε και διακοπή του αγώνα, ενώ στην συνέχεια αποφασίστηκε η οριστική ακύρωση του. Οι αρχές προχώρησαν στην σύλληψη του 16χρονου οδηγού που προκάλεσε το ατύχημα, αλλά και του 60χρονου υπεύθυνου διεξαγωγής του αγώνα. Οι δύο συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για πρόκληση σωματικής βλάβης από αμέλεια και μη τήρηση των μέτρων κατά την διοργάνωση του αγώνα, αντίστοιχα.
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »