Honda CRF 300L / Rally και Rebel 500 άμεσα διαθέσιμα

Honda CRF 300L / Rally και Rebel 500 άμεσα διαθέσιμα

Είτε σου αρέσουν οι χαλαρές βόλτες, είτε οι περιπέτειες στο χώμα, η Promoto Ginossatis έχει ετοιμοπαράδοτη την κατάλληλη μοτοσυκλέτα για εσένα.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Η Promoto Ginossatis συνεχίζει να διατηρεί μεγάλο στόλο από ετοιμοπαράδοτα scooter και μοτοσυκλέτες με στόχο την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών. Οι φίλοι της Honda θα βρουν άμεσα διαθέσιμα στα καταστήματα της εταιρείας τα νέα adventure CRF 300L και Rally, καθώς και το εντυπωσιακό Rebel  500. Ας τα γνωρίσουμε λίγο καλύτερα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


CRF 300L



Ο νέος μονοκύλινδρος κινητήρας ανέρχεται πλέον στα 286 κυβικά εκατοστά, αποδίδοντας 27,3 ίππους και 2,7 kgm ροπής, στις 8.500 και 6.500 στροφές αντίστοιχα. Η ισχύς και η ροπή είναι αυξημένες κατά 10% και 18% αντίστοιχα σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο, ενώ ο κινητήρας συμφωνεί και με τις προδιαγραφές ρύπων Euro 5. Η αύξηση κυβισμού έγινε με επιμήκυνση της διαδρομής του εμβόλου, ενώ ο χρονισμός των βαλβίδων εισαγωγής, η ίδια εισαγωγή αέρα και η εξάτμιση είναι νέες. Το πλαίσιο της μοτοσυκλέτας είναι ανασχεδιασμένο, κατασκευασμένο από ατσάλι και φέρει νέα χαρακτηριστικά ελαστικότητας, για καλύτερη αίσθηση κατά την οδήγηση. Οι διαδρομές των αναρτήσεων μεγαλώνουν κατά 10 χιλιοστά (κατά 20 χιλιοστά πίσω για το CRF300L) και η απόσταση από το έδαφος έχει αυξηθεί. H CRF 300L είναι ελαφρύτερη κατά 4 κιλά σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα, μια μείωση βάρους της τάξης του 13%.

Rebel  500



Οι αναβάτες λάτρεψαν τη ρετρό εμφάνιση, τη χαμηλή σέλα, το μικρό βάρος και φυσικά των δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα των 471 κυβικών με τη γεμάτη απόδοση σε όλο το φάσμα στροφών. Πρόσφατα η Honda προχώρησε σε αναβαθμίσεις  κρατώντας αναλλοίωτα όλα αυτά τα στοιχεία. Πλέον τα φωτιστικά σώματα και τα φλας είναι τεχνολογίας LED και έχουμε νέο ψηφιακό όργανο, νέες αναρτήσεις και νέο συμπλέκτη με ελαφρύτερη αίσθηση στη μανέτα για πιο ξεκούραστη οδήγηση. Ο κινητήρας του αποδίδει 46,2 ίππους και 4,4 κιλά ροπής, που σημαίνει ότι το Rebel  500 μπορεί να οδηγηθεί με Α2 δίπλωμα. Είναι ομαλός και γραμμικός, στοιχεία απαραίτητα για μια cruiser μοτοσυκλέτα, ενώ η κατανάλωσή του δεν ξεπερνά τα 4,5 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα. Η σέλα του απέχει μόλις 690 χιλιοστά από το έδαφος και είναι μια από τις χαμηλότερες της κατηγορίας και όχι μόνο. Είναι άνετη και επιτρέπει στον αναβάτη να πατά με ασφάλεια και τα δύο πόδια στο έδαφος.

CRF 300L Rally



Αυξημένος κυβισμός για την mini-adventurer μοτοσυκλέτα της Honda, και επιπλέον αναβαθμισμένος χρονισμός εκκεντροφόρων εισαγωγής και νέας σχεδίασης αυλοί εισαγωγής και εξαγωγής που πετυχαίνουν υψηλότερη ισχύ και σημαντικά αυξημένη ροπή σε όλο το εύρος στροφών. Το κιβώτιο ταχυτήτων έχει πιο κοντές σχέσεις με εξαίρεση την 6η που είναι μακρύτερη, ενώ ο υδραυλικός μονόδρομος συμπλέκτης (assist / slipper) προσφέρει πιο ακριβή έλεγχο του πίσω τροχού. Η συμπεριφορά σε όλα τα εδάφη έχει βελτιωθεί με ένα νέο ψαλίδι, το πλαίσιο με αυξημένη πλευρική ευκαμψία, την αυξημένη απόσταση από το έδαφος, τη μεγαλύτερη διαδρομή της ανάρτησης και την επανασχεδιασμένη θέση οδήγησης. Η αυξημένη χωρητικότητα του ρεζερβουάρ αυξάνει την αυτονομία. Η σέλα εδράζεται σε ελαστικές βάσεις και είναι χαμηλότερα τοποθετημένη, ενώ υπάρχουν ελαστικά ένθετα στα μαρσπιέ. Το τιμόνι φέρει αντίβαρα για την εξάλειψη των κραδασμών, τα φλας στηρίζονται σε εύκαμπτες βάσεις, ενώ τελική πινελιά είναι μία ευανάγνωστη οθόνη LCD με μαύρες ενδείξεις σε λευκό φόντο. Το βάρος έχει μειωθεί κατά 4kg και τώρα είναι 153 κιλά, που μεταφράζεται σε 13% βελτιωμένη αναλογία ισχύος / βάρους.

Αν θέλεις κι εσύ να αποκτήσεις κάποιο μοντέλο της Honda, δεν έχεις παρά να επισκεφτείς ένα από τα 6 καταστήματα της Promoto Ginossatis.

Email: info@promoto.gr
http://promoto.gr/
Facebook Page
instagram: promoto_ginosatis

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 21:00
Σάββατο: 10:00 – 15:00  
 

Διαβάστε ακόμα: