Ducati: Έρχεται Streetfighter V4 SP το 2022

Σύμφωνα με επίσημα έγγραφα καταχωρήσεων προδιαγραφών ρύπων στην Αμερική, την επόμενη χρονιά θα δούμε την SP έκδοση της Streetfighter V4. Θα είναι λέτε το απόλυτο hypernaked;

Η Ducati παρουσίασε επίσημα το Streetfighter V4 τον Οκτώβρη του 2019 και η μοτοσυκλέτα μοιράζεται τον ίδιο V4 κινητήρα των 1.103 κυβικών, τις ζάντες και το πακέτο των ηλεκτρονικών με την Panigale V4, η οποία τον Νοέμβριο του 2020 απέκτησε την έκδοση SP (Sport Production). Σύμφωνα λοιπόν με έγγραφα καταχωρήσεων προδιαγραφών ρύπων στην Αμερική, η Streetfighter V4 θα ακολουθήσει τα βήματα της Panigale V4 και θα αποκτήσει έκδοση SP την επόμενη χρονιά, με τις V4 και V4 S να παραμένουν.

Η SP περιμένουμε να είναι φορτωμένη με σημαντικές αναβαθμίσεις, όπως carbon τροχούς, Stylema R δαγκάνες και MCS τρόμπα από τη Brembo. Σύμφωνα με τη Ducati, το συγκεκριμένο σετ τροχών μειώνει το βάρος κατά 1,5 κιλό, ενώ οι Stylema R προσφέρουν πιο σταθερή απόδοση σε σχέση με τις Stylema και επιτρέπουν στο υγρό φρένων να έχει χαμηλότερη θερμοκρασία. Όσο για την τρόμπα και τη μανέτα MCS επιτρέπει την παραμετροποίηση ως προς την απόσταση και την αναλογία σύμφωνα με τα γούστα του αναβάτη. Επίσης δεν αποκλείεται η Streetfighter V4 SP να διαθέτει τον ξηρό συμπλέκτη STM EVO-SBK, αλουμινένια τιμονόπλακα, ρυθμιζόμενα μαρσπιέ και carbon λεπτομέρειες. Επίσης, δεν αποκλείεται η SP να διατίθεται με αποκλειστικούς χρωματισμούς. Περιμένουμε νεότερα τους επόμενους μήνες.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »