Κι άλλο τροχαίο με εγκατάλειψη μοτοσυκλετιστή - Ζητούνται πληροφορίες

Πληροφορίες για τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη 2 τραυματιών, του αναβάτη και του συνεπιβάτη μοτοσυκλέτας, ζητά η Ελληνική Αστυνομία. Δείτε περισσότερα.

Τροχαία ατύχημα μεταξύ ενός επιβατικού αυτοκινήτου, μαύρου ή σκούρου μπλε χρώματος και μίας μοτοσυκλέτας έλαβε χώρα την Παρασκευή 9 Απριλίου στην οδό Πειραιώς, στο ύψος της συμβολής της με την οδό Περσεφόνης. Από το τροχαίο οι επιβάτες της μοτοσυκλέτας τραυματίστηκαν, ωστόσο ο οδηγός του αυτοκίνητου εγκατέλειψε το σημείο.
 
Ως εκ τούτου η Ελληνική Αστυνομία ζητά από όποιον γνωρίζει κάτι επ αυτού να επικοινωνήσει μαζί της.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ
 
Την Παρασκευή 09.04.2021 και ώρα 20:10, επί της οδού Πειραιώς (στο ύψος της συμβολής της με την οδό Περσεφόνης), περιοχής Δήμου Αθηναίων, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά, I . X . E . αυτοκίνητο, χρώματος μαύρου ή μπλε σκούρου, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με δίκυκλη μοτοσυκλέτα, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό των επιβατών της, ενώ στη συνέχεια ο οδηγός του εν λόγω αυτοκινήτου εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος.
 
Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες του τροχαίου ατυχήματος, να επικοινωνήσει με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών, στα τηλέφωνα 210-5284209 και 210-5284059.