O Jack Miller

Jack Miller: Έκανε χειρουργική επέμβαση στο χέρι

Σε επιτυχή επέμβαση για την αντιμετώπιση του συνδρόμου καρπιαίου σωλήνα, υποβλήθηκε ο αναβάτης της εργοστασιακής ομάδας της Ducati, Jack Miller. Δείτε περισσότερα…

Ο Jack Miller είχε κάνει δηλώσεις, ήδη από το 2o Grand Prix της χρονιάς, ότι ταλαιπωρήθηκε από συμπτώματα συνδρόμου καρπιαίου σωλήνα, που επηρέασαν την απόδοσή του στους τελευταίους γύρους του αγώνα. Εχθές, με κατάλληλη ανακοίνωση, η Ducati επιβεβαίωσε ότι ο 26χρονος Αυστραλός αναβάτης υποβλήθηκε σε απόλυτα επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στο δεξί του χέρι, για την αντιμετώπιση του προβλήματος.
 
Ο Miller χειρουργήθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Dexeus στην Βαρκελώνη της Ισπανίας, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις παρουσία του γιατρού Mir και σε διπλή μαγνητική τομογραφία. Μετά την επέμβαση, ο Miller θα χρειαστεί να κάνει μια ελαφρά ρουτίνα αποκατάστασης, ώστε να επιστρέψει στην ενεργό δράση χωρίς να χάσει το επόμενο Grand Prix του ημερολογίου, που θα γίνει στην Πορτογαλία στις 18 Απριλίου.
 
Ο Miller δήλωσε για το γεγονός: «Ήταν μια μικρής διάρκειας επέμβαση και πήγε πολύ καλά. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε με την αποκατάσταση. Έχουμε ακόμα 10 μέρες μέχρι τον αγώνα του Portimao. Αν η ανάρρωση μου πάει φυσιολογικά, θα μπορώ να είμαι στον αγώνα, ακόμα και όχι στο 100% της φυσικής μου κατάστασης. Θέλω να ευχαριστήσω τον Dr. Mir και την ομάδα του για την διαθεσιμότητα τους και την φροντίδα που μου έδειξαν.»