Είναι πράγματι αυτό, το νέο Honda Forza 350;

Honda Forza 350: Στην τελική ευθεία;

Υπερκυβίζεται και το πασίγνωστο GT Scooter της Honda για το 2021; Δείτε τι λένε πληροφορίες που κυκλοφόρησαν πριν λίγες ώρες…

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Το Honda Forza 300 παρουσιάστηκε στην τελευταία του εκδοχή ως μοντέλο 2019 και ολοκαίνουργιο, έχοντας ήδη πολλά χρόνια «υπηρεσίας» στην πλάτη του ως όνομα και μοντέλο. Ωστόσο, πολλές πληροφορίες από το εξωτερικό, μαζί με κάποιες εικόνες που διέρρευσαν, μιλούν ξεκάθαρα για την διάδοχη κατάσταση, το Honda Forza 350.
 
H εικόνα που βλέπετε, κυκλοφόρησε στα διεθνή μέσα προ ολίγων ωρών και, σύμφωνα με αυτά, απεικονίζει επιβεβαιωμένα το Honda Forza 350, όπως εμφανίζεται στο προσπέκτους της Honda Ταϋλάνδης. Όπως βλέπετε, το μοντέλο μένει εμφανισιακά ίδιο με το υπάρχον Forza 300, ωστόσο ο κινητήρας θα είναι εντελώς διαφορετικός.
 
Ο νέος eSP κινητήρας της Honda θα ανέλθει στα 329,6 κ.εκ., έτσι ώστε να μπορέσει να συμμορφωθεί ευκολότερα, και με τις απαιτητικές προδιαγραφές ρύπων Euro5. Φυσικά η ισχύς του νέου μοντέλου θα αυξηθεί, αγγίζοντας ίσως και τους 30 ίππους. Το traction control θα παραμείνει και στο νέο μοντέλο, ενώ υπάρχουν στοιχεία ακόμα και για την χρήση μεταβλητού χρονισμού βαλδίδων, ώστε η συμπεριφορά του κινητήρα να ελέγχεται ακόμα καλύτερα ανάλογα με τις συνθήκες οδήγησης.
 
Σε επίπεδο παρεχόμενων ανέσεων, αναμένεται ότι δεν θα υπάρχουν αλλαγές, αφού το Forza είναι ένα από τα καλύτερα εξοπλισμένα scooters της κατηγορίας. Σίγουρα λοιπόν περιμένουμε ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα, φωτισμό LED παντού, keyless σύστημα εκκίνησης, χώρο για2 κράνη κάτω από την σέλα, ακόμα και… ποτηροθήκη, όπως αναφέρουν τα ξένα ρεπορτάζ! Περιμένουμε και περισσότερα επίσημα στοιχεία. Αν το μοντέλο προορίζεται και για την αγορά μας, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα το δούμε το φθινόπωρο σε επίσημη παρουσίαση.