Αναβολή επ αόριστον για 2 ακόμα αγώνες του φετινού πρωταθλήματος...

MotoGP: Επίσημο άκυρο για Mugello-Βαρκελώνη

Δύο ακόμα αναβολές στο πρόγραμμα του πρωταθλήματος MotoGP του 2020, αφού δεν θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες Ιταλίας και Καταλονίας. Δείτε περισσότερα.

Οι εξελίξεις στον χώρο των MotoGP δεν μας εκπλήσσουν πλέον, αλλά σίγουρα μας θλίβουν αφού οι ακυρώσεις πληθαίνουν εν μέσω της πανδημίας. Τις τελευταίες ώρες επιβεβαιώθηκε άλλο ένα σενάριο: Αναβάλλονται επίσημα οι αγώνες του Mugello της Ιταλίας και της Βαρκελώνης-Καταλονίας επ αόριστον.
 
Όπως είχε ανακοινώσει η Dorna, δεν θα παρουσιάσει νέο επίσημο ημερολόγιο μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος  - αν αυτή τελικά γίνει -, έτσι δεν ανακοίνωσε ημερομηνίες αντικατάστασης για τα δύο events που αναβλήθηκαν. Η «πρεμιέρα» του πρωταθλήματος κυλά έτσι στον αγώνα του Sachsenring, στις 21 Ιουνίου, ωστόσο πλέον όλα είναι πιθανά αφού η Γερμανία είναι μια από τις πιο ισχυρά πληγείσες χώρες από την πανδημία του COVID-19.
 
Περιμένουμε και περισσότερες εξελίξεις, οι οποίες είναι πλέον ολοένα και πιο πιθανό να μιλούν για οριστική ματαίωση του πρωταθλήματος του 2020 και μετακύλιση της έναρξης της αγωνιστικής σεζόν, απευθείας στο 2021.