Η ξεχωριστή Harley-Davidson «White Unique»

Η ξεχωριστή Harley-Davidson «White Unique»

Η ξεχωριστή Harley-Davidson «White Unique»

Η ξεχωριστή Harley-Davidson «White Unique»

Η ξεχωριστή Harley-Davidson «White Unique»

H μοτοσυκλέτα... «του Πάπα» σε δημοπρασία!

Μια Harley-Davidson με την υπογραφή του Πάπα Φραγκίσκου και αρκετές… ιερές custom λεπτομέρειες βγαίνει στο σφυρί για καλό σκοπό. Θα την αγοράζατε;

Τροποποιημένες Harley - Davidson υπάρχουν πολλές, HD όμως με την υπογραφή και την ευλογία του Πάπα Φραγκίσκου, παίζει να είναι μόνο μία! Πρόκειται για την μοτοσυκλέτα των εικόνων που βλέπετε, η οποία είναι ένα ιδιαίτερο κομμάτι και θα τεθεί σε δημοπρασία, για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Πρόκειται για μία τροποποιημένη H-D του 2016, η οποία κατασκευάστηκε από την Wurzburg Village, μία αντιπροσωπεία Harley-Davidson στην Γερμανία, και από την ομάδα Jesus Bikers. Ονομάζεται «White Unique» και είναι προφανώς βαμμένη σε λευκό περλέ χρώμα, με πολλές θρησκευτικές λεπτομέρειες να την κοσμούν. Δείτε για παράδειγμα, τον Εσταυρωμένο στον… σταυρό του τιμονιού, την σέλα με το λογότυπο «ΧΡ» και το ακάνθινο στεφάνι στο ρεζερβουάρ… στο οποίο φαίνεται και η υπογραφή του Πάπα Φραγκίσκου. Πράγματι, το μοντέλο παρουσιάστηκε στον Ποντίφικα στις 7 Ιουλίου, ο οποίος την υπέγραψε και την ευλόγησε.

Η μοτοσυκλέτα θα διατεθεί σε δημοπρασία, στις 20 του μήνα, στην εκδήλωση Bonhams Autumn Stafford Sale και οι δημιουργοί της πιστεύουν ότι θα πιάσει από 61.000 έως 120.000 δολάρια. Ωστόσο, τα χρήματα αυτά δεν θα πάνε σε οποιονδήποτε ιδιώτη: Θα χρησιμοποιηθούν για φιλανθρωπία και συγκεκριμένα, για την υποστήριξη αποστολών του Πάπα στην Ουγκάντα, οι οποίες κατασκευάζουν ένα ορφανοτροφείο και ένα σχολείο για παιδιά-θύματα εγκατάλειψης και στερήσεων.