O κ. Χρήστος Κατέβας με το καινούργιο του SYM HD300i.

Best Moto: Παραδόθηκε το μοντέλο της SYM

Στα χέρια του μεγάλου νικητή του Best Moto 2019 βρίσκεται πλέον και το τελευταίο μοντέλο-δώρο από την SYM! Δείτε περισσότερα.

Ο διαγωνισμός Best Moto 2019 by Mototriti χάρισε και φέτος χαμόγελα σε 4 υπερτυχερούς αναβάτες, οι οποίοι είναι πλέον κάτοχοι 4 νέων μοτοσυκλετών. Πριν λίγα 24ωρα έγινε και η παράδοση του τελευταίου από αυτά, από την εταιρεία SYM στον κ. Χρήστο Κατέβα από τον Πειραιά.

Ο κ. Κατέβας είχε κερδίσει το SYM VF185 στο πλαίσιο του διαγωνισμού και ενημερώθηκε για την παραλαβή του δώρου του στο κατάστημα της Γκοργκόλης Α.Ε. στην Καλλιθέα. Ο κ. Κατέβας όμως, επέλεξε να «κάνει upgrade» στο δώρο του, να το αναβαθμίσει ένα επίπεδο παραπάνω και έτσι, έφυγε πανευτυχής από το κατάστημα οδηγώντας ένα SYM HD300i! 

Φυσικά πρόκειται για το νέο scooter της SYM στα 300 κυβικά, με τον premium χαρακτήρα που έχει κερδίσει τους αναβάτες στην Ελλάδα και ένας από αυτούς, ήταν και ο κ. Κατέβας. O ίδιος ευχαρίστησε το περιοδικό μας και την Γκοργκόλης Α.Ε. για την μοναδική αυτή ευκαιρία που του δόθηκε, να αποκτήσει ένα κορυφαίο δίκυκλο απλά με την ψήφο του στο Best Moto 2019.

Τώρα και τα 4 μεγάλα μας δώρα βρίσκονται στα χέρια των ιδιοκτητών τους, γράφοντας ήδη χιλιόμετρα στους δρόμους της χώρας μας! Τους ευχόμαστε ολόψυχα, καλά χιλιόμετρα. Όλοι οι υπόλοιποι, μείνετε συντονισμένοι για του χρόνου!