Τακάκια Premier για ισχυρό φρενάρισμα

Τακάκια Premier για ισχυρό φρενάρισμα

Τακάκια φρένων υψηλής απόδοσης από την Premier, η οποία μπορεί να υπερηφανεύεται για μια ιστορία και επιτεύγματα άνω των 90 ετών με έμφαση στα υλικά τριβής.

Το πιο επιτυχημένο υλικό γενικής χρήσης της Premier, τα τακάκια της σειράς "P", είναι ένα σκληρό οργανικό υλικό με βάση το Kevlar που δίνει εξαιρετικό φρενάρισμα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Σειρά P Kevlar

1) Καταστέλλει την αύξηση της θερμοκρασίας του υγρού φρένων και αποτρέπει την δημιουργία ατμών.,
2) Δεν υπάρχει σχεδόν καμία φθορά στην πλάκα δίσκου. (Σημαντικά μικρότερο από μέταλλο)
3) Η ανθεκτικότητα βελτιώνεται σημαντικά σε σύγκριση με τα τακάκια που κατασκευάζονται από ημι-μεταλλικά ή φυσικά υλικά.
4) Έχει εξαιρετική δύναμη πέδησης σε υψηλή ταχύτητα και αντοχή στο χρόνο.

Ήταν ευρέως γνωστό ότι το Kevlar ήταν ένα πολύ καλό υλικό για τακάκια δίσκων, αλλά ήταν τόσο ακριβό και μέχρι τώρα χρησιμοποιείται σε πολύ μικρές ποσότητες. Η σειρά Premier P περιέχει περίπου 80% κατ`όγκο. Το Kevlar είναι πολύ ελαστικό, έχει υψηλή αντοχή στις κρούσεις και έχει ομοιόμορφο μήκος και αντοχή ιστού, καθιστώντας το ιδανικό υλικό για τακάκια φρένων. Είναι επίσης μια τεχνητή ίνα με αντοχή στη φθορά, η οποία έχει εξαιρετική θερμομόνωση, αποτρέποντας τον βρασμό των υγρών φρένου. Tα τακάκια της Premier καλύπτουν όλες τις ανάγκες των αναβατών μοτοσυκλέτας & scooter.  Οργανικά, ηµιµεταλλικά, race, αλλά και ειδική σειρά SC για scooter.

ΠΕΡΚΟ
ΑΡΤΗΣ 5, 14342, ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

Ρωτήστε περισσότερα