Αλλαγή παραστάσεων για τον Johann Zarco, όπως όλα δείχνουν...

Zarco: Πάει στην ΚΤΜ!

Φωνές από τα ξένα μέσα θέλουν τον Johann Zarco να έχει ήδη υπογράψει με την ΚΤΜ για τις επόμενες 2 σεζόν! Δείτε περισσότερα…

Καθώς οι μεταγραφικές συζητήσεις για τα Moto GP συνεχίζονται, ο Johann Zarco είναι ένα από τα πλέον hot ονόματα και είναι πολύ πιθανόν πια να φύγει από την Tech3, στο τέλος της σεζόν! Σύμφωνα με φήμες από ξένα μέσα, ο Zarco έχει ήδη υπογράψει διετές συμβόλαιο με την ΚΤΜ!

Όπως ισχυρίζονται οι πηγές, ο Zarco έχει έρθει ήδη σε συμφωνία, η οποία είναι ασαφές αν είναι αποκλειστικά προφορική ή όχι, αλλά… είναι πραγματικότητα! Αν γίνει, ο Zarco θα μεταβεί στην εργοστασιακή ομάδα της KTM μέχρι το τέλος του 2020.

Ο Γάλλος αναβάτης είχε προσελκύσει την προσοχή αρκετών ομάδων, μεταξύ αυτών της Honda και της Suzuki, ενώ ο ίδιος αναφερόταν στην πρώτη ως «ονειρική ομάδα»! Ωστόσο, ο λόγος που ο Zarco δεν θα πάει τελικά στην Honda, είναι γιατί δεν θέλει να μοιραστεί το γκαράζ με τον Marc Marquez καθώς θα του είναι «δύσκολο να το δεχθεί».

Στην περίπτωση που η συμφωνία πραγματοποιηθεί, ο Zarco αναμένεται να γίνει ομόσταυλος του Pol Espargaro, με τον Bradley Smith να βλέπει την πόρτα της εξόδου…