Αποτελεσματικός και με ιδιαίτερο εσωτερικό ο εμπρός LED προβολέας.

Οι λεπτομέρειες από βουρτσισμένο αλουμίνιο δίνουν premium νότα στο 300AC.

Καθαρή και σπορ η εικόνα της ουράς.

Ιδιαίτερης σχεδίασης τα φλας με κανό στο κενό στο κέντρο τους.

Εμφάνιση – Ποιότητα κατασκευής

Κοιτώντας το 300AC αντικρίζεις μια μοτοσυκλέτα με vintage αισθητική, η οποία όμως δένει αρμονικά με σύγχρονα στοιχεία. Οι καμπύλες κυριαρχούν και υπάρχουν παντού πάνω της, στο ρεζερβουάρ, το οργανάκι και φυσικά τον LED προβολέα, ο οποίος είναι ιδιαίτερος στο εσωτερικό του με τα πολλά μικρά LED αριστερά και δεξιά. Ίδιας τεχνολογίας είναι το πίσω φωτιστικό σώμα που σχηματίζει ένα Π, αλλά και τα φλας τα οποία έχουν κενό στο κέντρο τους. Πολύ όμορφη είναι και η εικόνα στο πίσω μέρος καθώς είναι μίνιμαλ και σπορ, αφού η βάση της πινακίδας και ο λασπωτήρας βρίσκονται χαμηλά και στηρίζονται στο ψαλίδι. Ξεχωριστή νότα δίνουν και οι πινελιές από βουρτσισμένο αλουμίνιο όπως τα στηρίγματα του προβολέα και του εμπρός φτερού και τα πλαϊνά προστατευτικά του ψυγείου.

Το εξαιρετικό φινίρισμα των επιμέρους εξαρτημάτων και ο τρόπος που αυτά συνδέονται μεταξύ τους είναι ένα από τα πράγματα που μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στο 300AC, καθώς είναι αντίστοιχος με πολύ ακριβότερες μοτοσυκλέτες, όχι μόνο της συγκεκριμένης κατηγορίας και κυβισμού. Η ποιότητα κατασκευής αποπνέει έναν premium αέρα που σπάνια συναντάμε σε μοτοσυκλέτες 300 κυβικών. Το σκούρο πράσινο ματ ταιριάζει στον χαρακτήρα και τη σχεδίασή του και είναι η μόνη διαθέσιμη επιλογή.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

VOGE: 3000DS Με δώρο top case αλουμινίου.

  • ΜΙΧΑΛΗΣ

    Στην κατηγορια των 300 κε (naked) ξεκαθαρος νικητης εδω και καιρο ειναι το Benelli 302. Εξαιρετικος κινητηρας και με την μεγαλυτερη ιπποδυναμη. Παρολα αυτα υπαρχει αρκετος χωρος σε αυτη την κατηγορια να αναπτυχθει περισσοτερο (300-400κε) αρκει να ασχοληθουν σοβαρα ολες οι εταιρειες μοτοσυκλετας να να προσφερουν κατι αξιολογο (ιπποδυναμη, καταναλωση, απλη σχεδιαση) και σε τιμη κατω απο τα 5 χιλιαρικα. Οποιος το καταλαβει νωρις θα βρει χρυσορυχειο!!!!

      10