Με φόρα ξεκινάει η νέα συνεργασία μεταξύ Triumph και Bajaj...

Triumph-Bajaj: Τουλάχιστον 6 νέα μοντέλα!

Με φόρα θα ξεκινήσει η συνεργασία Triumph και Bajaj, καθώς περιμένουμε 6 νέες μοτοσυκλέτες να κάνουν το ντεμπούτο τους. Δείτε περισσότερα…

Πριν λίγα 24ωρα, η Triumph και η Bajaj άνοιξαν την αυλαία μιας νέας μεταξύ τους συνεργασίας, με στόχο την παραγωγή και διάθεση νέων μοντέλων μεσαίου κυβισμού, με την ονομασία της Triumph σε όλο τον κόσμο. Τώρα περισσότερες πληροφορίες κάνουν την εμφάνιση τους για τα πλάνα που προβλέπονται και είναι σίγουρο ότι θα συζητηθούν.

Πιο συγκεκριμένα, Γάλλοι δημοσιογράφοι αναφέρουν ότι οι πρώτες μοτοσυκλέτες που θα βγουν από αυτή την συνεργασία, θα είναι ούτε λίγο ούτε πολύ, 6! Επίσης, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι νέες μοτοσυκλέτες θα είναι όλες κατάλληλες για το δίπλωμα A2, φανερώνοντας τον δυναμικό σχεδιασμό του πλάνου για την αγορά της Ευρώπης.

Όλα τα νέα αυτά μοντέλα θα πωληθούν… όπως είναι, και στις αναπτυσσόμενες αγορές όπως αυτή της Ινδίας, χωρίς αλλαγές. Φυσικά, την διανομή σε εκείνες τις περιοχές θα αναλάβει η Bajaj, η οποία με τα κολοσσιαία νούμερα πωλήσεων που κάνει στην Ινδία και όχι μόνο, έχει τις εμπορικές δυνατότητες να αναλάβει κάτι τέτοιο. Τα νέα μοντέλα θα φέρουν το σήμα της Triumph, σε όλες τις χώρες στις οποίες θα διαδοθούν.

Αν ακολουθήσουμε «στεγνά» την λογική της πλατφόρμας, την οποία οι κατασκευαστές ακολουθούν όλο και περισσότερο πλέον, μπορούμε να πούμε με σχετική βεβαιότητα ότι τα νέα μοντέλα θα περιλαμβάνουν τουλάχιστον ένα adventure-πολυχρηστικό μοντέλο, κάτι σε naked αλλά και ένα στυλ ρετρό μοντέλο. Πιστεύετε ότι θα πέσουμε μέσα στις προβλέψεις μας;