Τον πάτησε μοτοσυκλέτα 121 φορές και μπήκε στο βιβλίο Guinness

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να μπει κανείς στο βιβλίο Guinness, αλλά ο Ινδός Pandit Dhayagude το κατάφερε αφού άφησε να τον πατήσουν μοτοσυκλέτες 121 φορές.

Τον φωνάζουν “ο άνθρωπος με το σιδερένιο στομάχι” και αυτός είναι ένα τίτλος που άξια έχει πάρει ο Pandit Dhayagude από τη Βομβάη της Ινδίας, μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness επιτρέποντας σε μοτοσυκλέτες να περάσουν πάνω από το στομάχι του 121 φορές μέσα σε 20 λεπτά. Και δεν μιλάμε για μικρού κυβισμού ελαφριές μοτοσυκλέτες, αλλά για Indian Scout που ζυγίζουν περίπου 250 κιλά.

Ήταν Αύγουστος του 2016 και πλήθος κόσμου και τηλεοπτικών συνεργείων μαζεύτηκαν για να δουν την προσπάθεια του Dhayagude. Εντυπωσιακό βέβαια είναι και το γεγονός ότι η αντιπροσωπεία της Idian στην Ινδία υποστήριξε αυτό το ρεκόρ που δύσκολα θα καταρριφθεί πλέον. Ο Dhayagude κατάφερε να βελτιώσει την αντοχή του στομαχιού του σιγά-σιγά σε βάθος χρόνου και παρακολουθούσε μαθήματα αυτοάμυνας και καράτε. Μετά το ρεκόρ παρέδιδε σεμινάρια ευεξίας και αυτοάμυνας σε χιλιάδες νεαρές γυναίκες της Ιδίας.

Υπάρχον πολλά περίεργα ρεκόρ στο βιβλίο Guinness που σχετίζονται με μοτοσυκλέτες, αλλά αυτό είναι χωρίς αμφιβολία από τα πιο εντυπωσιακά και φυσικά κανείς δεν χρειάζεται να το επαναλάβει.

Kοινοποίησε το »

Kοινοποίησε το »