To νέο εβδομαδιαίο Moto Τρίτη κυκλοφόρησε!

Δοκιμάζουμε το ολοκαίνουργιο Honda Vario 125 του 2020, παρουσιάζουμε τα μεγάλα Adventure με την μικρότερη κατανάλωση, μαζί με όλα τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο! Δείτε τι θα διαβάσετε, εντελώς δωρεάν.

Το νέο εβδομαδιαίο Moto Τρίτη είναι εδώ! Εντελώς δωρεάν και με μοναδικό διαδραστικό τρόπο, το Moto Τρίτη έρχεται κοντά σας κάθε εβδομάδα με νέες δοκιμές και όλες τις δυνατές ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Με μια πολύ πλούσια επικαιρότητα για τα νέα μοντέλα που έρχονται, το νέο μας τεύχος είναι online!

Μπείτε στην πλατφόρμα του Net. Mototriti και διαβάστε το νέο τεύχος, που για άλλη μια φορά είναι γεμάτο ύλη για μοτοσυκλέτες και αξεσουάρ. Ακόμα, μπορείτε να το κατεβάσετε εντελώς δωρεάν σε μορφή PDF και να το απολαύσετε, όπου και να βρίσκεστε!
 
Διαβάστε στο νέο τεύχος Net Τρίτη που κυκλοφορεί:
  • Δοκιμή – Honda Vario 125 2020: Το πιο προσιτό Honda Scooter στα 125 κυβικά και ένα από τα πιο ευέλικτα της αγοράς, έρχεται στα χέρια μας για μια εξονυχιστική δοκιμή. Αξίζει να το αποκτήσετε;
  • Δοκιμή – BMW F900XR: Η νέα, μεσαίου κυβισμού sport tourer/adventure της BMW μπαίνει με φόρα σε μια άκρως ανταγωνιστική κατηγορία και δείχνει έτοιμη για την κορυφή. Μπορεί να την κατακτήσει;
  • Αγοραστικό – Τα adventure με την μικρότερη κατανάλωση: Περιπέτεια δεν σημαίνει πάντα… εξαντλητικά έξοδα και αυτές οι μοτοσυκλέτες, αποτελούν παράδειγμα κατανάλωσης, όταν η διάθεση σας λέει «ταξίδι».
  • Όλες οι νέες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
 
Πρωτοποριακές λειτουργίες, με βίντεο και ήχο χωρίς να αλλάζετε περιβάλλον, zoom στους πίνακες και τις εικόνες, περιήγηση απευθείας από τα περιεχόμενα σε όποιο θέμα σας ενδιαφέρει με ένα κλικ. Διαβάστε το τεύχος Online ή κατεβάστε το και απολαύστε το οπουδήποτε, ακόμη και αν δεν έχετε σύνδεση στο Internet!
 
Δείτε ακόμα την πλούσια θεματολογία για αξεσουάρ:
  • Test εξοπλισμού αναβάτη: Δοκιμάζουμε το κράνος Tucano Urbano El Fresh
  • Συμβουλές και tips: Ασφαλές ταξίδι με παρέα – Tips για σωστό πλύσιμο μοτοσυκλέτας – Πώς να κρατήσετε το κράνος σας σαν καινούργιο – Τα λιπαντικά και ο ρόλος τους.
  • Δεκάδες προϊόντα και αξεσουάρ για την μοτοσυκλέτα και τον αναβάτη, σε έναν εκτενή οδηγό αγοράς.
 
Και φυσικά, με το Net Τρίτη συνδέεσαι άμεσα και εύκολα, με τους τιμοκαταλόγους Moto Τρίτη, τους πιο ενημερωμένους καταλόγους δικύκλων στην ελληνική αγορά.

Η ψηφιακή έκδοση του MotoΤρίτη, αλλά και όλες οι ειδήσεις σε μορφή περιοδικού, μπορούν να γίνουν δικά σου μέσα από την καινοτόμα για τα ελληνικά δεδομένα πλατφόρμα του net.mototriti.gr!