• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Test Zeus ZS-213: Ανοιχτό, ελαφρύ και οικονομικό

Για σένα που ψάχνεις ένα οικονομικό jet κράνος για χρήση μέσα στην πόλη, αρκετά ελαφρύ και με εσωτερική φιμέ ζελατίνα, το Zeus ZS-213 μπορεί να σε ικανοποιήσει απο μόλις 54 ευρώ λιανική τιμή.

Το Zeus ZS-213 είναι μια πολύ καλή value for money επιλογή.

Τα κράνη ZEUS εμφανίστηκαν στην Ελληνική αγορά πριν 25 χρόνια, οπότε αναφερόμαστε για ένα κατασκευαστή με πολυετή εμπειρία στο χώρο, προσφέροντας προϊόντα που καλύπτουν όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές, προσφέροντας μία καλή επιλογή σε αυτούς που ψάχνουν οικονομικά κράνη. Τα κράνη τους παρά την χαμηλή τιμή, ξεχωρίσουν για τη μοντέρνα εμφάνιση, που συνδυάζει το στυλ με το αεροδυναμικό design. Την εταιρεία Zeus αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα η Πατμανίδης Α.Ε., από την οποία προμηθευτήκαμε το Zeus ZS-213.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Jet σχεδίαση με μεγάλη ζελατίνα

Το Zeus ZS-213 είναι ένα jet κράνος με αρκετά χαμηλό βάρος για την κατηγορία, που στην δική μας ζυγαριά ακριβείας άγγιξε τα 1.070 γρ. Σε αυτό συμβάλλει το εξωτερικό αεροδυναμικό κέλυφος, το οποίο είναι κατασκευασμένο από θερμοπλαστικό ABS, το οποίο χρησιμοποιείται στην κατασκευή των κρανών λόγω του χαμηλού βάρους του, ενώ ταυτόχρονα απορροφά τις δυνάμεις πρόσκρουσης και εξαπλώνοντάς τις σε όλη την επιφάνεια. Η μεγάλη διάφανη ζελατίνα καλύπτει όλο το πρόσωπο με ικανοποιητική προστασία από τον αέρα, ενώ λόγω της jet δομής του, δεν περιορίζεται καθόλου η περιφερειακή σου όραση. Στην εξαιρετικά χαμηλή τιμή του, η εσωτερική φιμέ ζελατίνα UV προστασίας που ανεβοκατεβαίνει χειροκίνητα, δίνει σημαντικό προβάδισμα στο ZS-213 σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό και την κάνει αρκετά χρήσιμή ειδικά για την ηλιόλουστη χώρα μας.

Μαλακά μαξιλαράκια στην επένδυση

Επιπλέον, το Zeus ZS-213 λόγω του ότι πρόκειται για ένα jet κράνος, μπορεί να φορεθεί αρκετά εύκολα, ενώ η εσωτερική του επένδυση  κυμαίνεται στον μέσο όρο της κατηγορίας και της τιμής του, με τα μαξιλαράκια να είναι μαλακά και λεπτά. Παρόλα αυτά αφαιρείται εύκολα, είναι υποαλλεργική και πλενόμενη. Μάλιστα, για την καλύτερη ασφάλεια χρησιμοποιείται κούμπωμα μικρομετρικής πόρπης και ενισχυμένο λουράκι, ενώ ακόμη υπάρχει η δυνατότητα να κρεμαστεί από κάποιο γαντζάκι χάρη στο μικρό μεταλλικό κρίκο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ΠΑΤΜΑΝΙΔΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΟΣ 15,
10442, ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ ,

Ρωτήστε περισσότερα

Smart accessories για smart αναβάτες