• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Test Yohe 878-2 SV: Jet με αεροδυναμική full face

Το Yohe 878-2 SV διαθέτει μία αεροδυναμική σχεδίαση που τραβάει τα βλέμματα, εσωτερική φιμέ ζελατίνα, αναμονές για τοποθέτηση ενδοεπικοινωνίας και άλλα χαρακτηριστικά που το αναδεικνύουν ως τη νέα προσιτή πρόταση της jet κατηγορίας.

Δοκιμάζουμε το νέο jet κράνος 878-2 SV της Yohe

H Yohe είναι μία εταιρεία που λαμβάνει όλο και μεγαλύτερο μερίδιο στην ελληνική αγορά, χάρη στη “Value for Money” σειρά κρανών της η οποία περιλαμβάνει jet, flip-up ακόμα και full-face επιλογές. Παρόλα αυτά πρέπει να αναφέρουμε πως δεν είναι καινούργια στο χώρο, αφού από το 1993 κατασκευάζει κράνη για πολλές γνωστές εταιρείες, οι οποίες στη συνέχεια τα λανσάρουν στην αγορά με δική τους ονομασία και λογότυπο, χωρίς καμία τροποποίηση των προδιαγραφών ή των χαρακτηριστικών τους. Αναζητώντας λοιπόν ένα ανοιχτό κράνος για το καλοκαίρι, η ΜΟΤΟ ΠΗΓΑΣΟΣ Ι. Π. ΚΕΪΣΟΓΛΟΥ μας πρότεινε το Yohe 878-2 SV, το οποίο και δοκιμάσαμε στις καθημερινές μας μετακινήσεις μέσα στην πόλη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αεροδυναμικό design που τραβάει τα βλέμματα

Ξεκινώντας από την εμφάνιση, το Yohe 878-2 SV σίγουρα δε θα περάσει απαρατήρητο παρά την jet δομή του, αφού η αρκετά μοντέρνα και αεροδυναμική του σχεδίαση θα τραβήξει τα βλέμματα. Στο μαύρο ματ χρώμα που είχαμε στη διάθεσή μας δεν παρατηρήσαμε κάποιο ψεγάδι, με την πλαστική ημιδιάφανη αεροτομή στο πίσω μέρος του να αποτελεί μία όμορφη λεπτομέρεια. Σε αυτό το σημείο, να σημειωθεί πως το εξωτερικό χρώμα προστατεύεται από μία ειδική επίστρωση κατά της UV ακτινοβολίας, γεγονός που θα το κάνει να διατηρηθεί «φρέσκο» για αρκετό καιρό.
Προχωρώντας σε πιο τεχνικά χαρακτηριστικά, το κέλυφός του Yohe 878-2 SV είναι κατασκευασμένο από θερμοπλαστικό ABS και πολυστερίνη EPS πολλαπλής πυκνότητας, ένας συνδυασμός αρκετά γνωστός στην συγκεκριμένη κατηγορία κρανών για την αποτελεσματικότητά του. Το βάρος του θα λέγαμε πως κυμαίνεται στα πλαίσια της κατηγορίας του και της τιμής, εφόσον στη δική μας ζυγαριά ακριβείας άγγιξε τα 1,47 kg σε Large μέγεθος.

Εσωτερική φιμέ ζελατίνα με πλαϊνό πρακτικό μηχανισμό

Στο μπροστινό μέρος του 878-2 SV, μία αντιχαρακτική ζελατίνα πάχους 2,2 mm καλύπτει τη μεγαλύτερη επιφάνεια και διαθέτει κούμπωμα ασφαλείας στο πλάι που αποτρέπει το τυχαίο άνοιγμα. Βέβαια, το παρόν δίνει και μία εσωτερική φιμέ ζελατίνα που τη χειρίζεσαι πανεύκολα με τον πλαϊνό μηχανισμό, εξαιρετικά χρήσιμη για μία ηλιόλουστη χώρα σαν την Ελλάδα. Στο επάνω μέρος του κράνους θα βρούμε και δύο ρυθμιζόμενους αεραγωγούς, που βοηθάνε ακόμα περισσότερο στον εξαερισμό αλλά και στο να δροσίσουν τον αναβάτη όταν οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ΜΟΤΟ ΠΗΓΑΣΟΣ  ΚΕΙΣΟΓΛΟΥ Π.ΙΕΡΕΜΙΑΣ
Λ. Ελ. Βενιζέλου 26,
17676, Καλλιθέα ,

Ρωτήστε περισσότερα

Smart accessories για smart αναβάτες