• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Test STR Tron II: Διπλή ζελατίνα και υψηλό Value for Money

Με μεγάλη ζελατίνα που καλύπτει το σαγόνι, εσωτερική φιμέ ζελατίνα για τον ήλιο, εντυπωσιακή εμφάνιση και τιμή κάτω από 50 ευρώ, το STR Tron II αποτελεί μια δυνατή Value for Money επιλογή για τους ζεστούς μήνες.

Δοκιμάζουμε το jet κράνος STR Tron II

Τιμή:
  • Μονόχρωμο: 48,59 ευρώ
  • Γραφικά: 55,37 ευρώ
Η STR δεν σταματά να εμπλουτίζει συνεχώς τη γκάμα της με νέα προϊόντα και πλέον διαθέτει μία πληρέστατη σειρά εξοπλισμού αναβάτη που περιλαμβάνει κράνημπουφάνγάντιαπαντελόνια κλπ. τα οποία χαρακτηρίζονται από την πολύ καλή σχέση ποιότητας – τιμής και ταιριάζουν ιδανικά στα ελληνικά δεδομένα. Στον κατάλογό της δεν λείπουν και τα αξεσουάρ μοτοσυκλέτας από χούφτες και βαλίτσες, μέχρι κουκούλες και πολλά από αυτά έχουν περάσει κατά καιρούς από τα χέρια μας. Μια από τις πιο φρέσκιες προτάσεις της STR είναι το ανοιχτό κράνος Tron II, το οποίο παραλάβαμε από τη Motoway Γ. Καμπράνης ΑΕ, η οποία εισάγει και διανέμει στην Ελλάδα τα προϊόντα της συγκεκριμένης εταιρείας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Φουτουριστική εμφάνιση που ξεχωρίζει

Το STR Tron II είναι ένα jet κράνος με εξωτερικό κέλυφος κατασκευασμένο από polycarbonate, υλικό που συναντάμε σε κράνη πολλαπλάσιας τιμής, το οποίο συνδυάζει το χαμηλό βάρος με την αποτελεσματική κατανομή των δυνάμεων της κρούσης. Η εμφάνισή του είναι φουτουριστική, αφού θα μπορούσε εύκολα να συμπληρώνει τον εξοπλισμό ενός στρατιώτη σε ταινία επιστημονικής φαντασίας, με το πράσινο ματ χρώμα να ταιριάζει ιδανικά. Χαρακτηρίζεται από λείες γραμμές ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει μια διακριτική αεροτομή. Παραδοσιακά η STR χρησιμοποιεί Anti-UV τεχνολογία για να προστατέψει το χρώμα από τις υπεριώδες ακτίνες του ήλιου, για μεγαλύτερη αντοχή σε βάθος χρόνου.

Εσωτερική φιμέ ζελατίνα

Η διάφανη και αντιχαρακτική ζελατίνα πάχους 2 χιλιοστών κατεβαίνει χαμηλά προστατεύοντας το πιγούνι και προσφέρει απρόσκοπτη ορατότητα. Θα θέλαμε ιδανικά να μην χρειάζονταν εργαλεία για την αφαίρεσή της, αλλά αυτό θα το κάνεις μόνο για να την αντικαταστήσεις, καθώς δεν χρειάζεται να βγει για να καθαριστεί. Στο πάνω μέρος, σε όλο το μήκος του σημείου επαφής της ζελατίνας με το κέλυφος, υπάρχει τσιμούχα στεγανοποίησης. Το Tron II όμως δεν μένει εκεί καθώς διαθέτει δεύτερη, εσωτερική φιμέ ζελατίνα για τον ήλιο με την οποία χειρίζεσαι εύκολα από περιστροφικό μηχανισμό στην αριστερή πλευρά του κράνους.

Αφαιρούμενη επένδυση και σύστημα εξαερισμού

Το μικρό βάρος είναι ένας από τους λόγους που κάποιος θα επιλέξει ένα jet κράνος και το STR Tron II σταματά τη ζυγαριά στα 1.230 γραμμάρια σε Small μέγεθος, νούμερο απόλυτα φυσιολογικό, αν αναλογιστούμε την ύπαρξη της δεύτερης ζελατίνας και του μηχανισμού της. Θα το βρείτε διαθέσιμο σε μονόχρωμο ή με γραφικά και σε μεγέθη από Small έως XXL. Η εσωτερική επένδυση είναι υποαλλεργική, αφαιρούμενη και πλενόμενη για να διατηρείς το εσωτερικό του κράνους πάντα φρέσκο. Φορώντας το, τα μαλακά μαξιλαράκια εφαρμόζουν σωστά στο πρόσωπο και δεν νιώσαμε ποτέ υπερβολική πίεση στα μάγουλα ή τα αυτιά, με το βάλε – βγάλε να είναι εύκολο και το κλείσιμο να γίνεται με μικρομετρικό κούμπωμα για μεγαλύτερη πρακτικότητα. Για ακόμα μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα τις ζεστές ημέρες, το Tron II διαθέτει σύστημα εξαερισμού με ρυθμιζόμενο κεντρικό αεραγωγό στο πάνω μέρος, ο οποίος είναι χαμηλού προφίλ και όμορφα ενσωματωμένος στο κέλυφος, ενώ ο θερμός αέρας αποβάλλεται  από «κρυμμένο» απαγωγό στο πίσω μέρος. Η συσκευασία περιλαμβάνει φυσικά και μια υφασμάτινη τσάντα αποθήκευσης και μεταφοράς.

H άποψή μας

Με τιμή κοντά στα 50 ευρώ το STR Tron II αποδεικνύει ότι δεν χρειάζεσαι να ξοδέψεις μια μικρή περιουσία για να αποκτήσεις ένα κράνος ECE 22.06 προδιαγραφών. Με χαμηλό βάρος, εσωτερική φιμέ ζελατίνα και εντυπωσιακό σχεδιασμό, θα αποδειχθεί πολύτιμος σύμμαχος κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.


Φουτουριστική εμφάνιση που ξεχωρίζει
Εσωτερική φιμέ ζελατίνα
Αφαιρούμενη επένδυση και σύστημα εξαερισμού
ECE 22.06 προδιαγραφές σε ασυναγώνιστη τιμή

 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

MOTOWAY ΚΑΜΠΡΑΝΗΣ Α.Ε.
ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 59,
54627, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ,

Ρωτήστε περισσότερα