• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Test STR S1-Flex: Jet κράνος με μοντέρνα εμφάνιση και προσιτή τιμή

Για σένα που θέλεις ένα jet κράνος που να είναι άνετο, να έχει εσωτερική φιμέ ζελατίνα και μοντέρνα εμφάνιση τότε το S1-Flex της STR συνδυάζει όλα τα παραπάνω σε ένα πακέτο με αρκετά προσιτή τιμή.

Δοκιμή κράνους STR S1-Flex

Η STR είναι μία εταιρεία που δεν σταματά να επεκτείνει τη γκάμα της και να προσθέτει συνεχώς νέα προϊόντα. Πλέον διαθέτει μία πληρέστατη σειρά εξοπλισμού αναβάτη που περιλαμβάνει κράνη, μπουφάν, γάντια, παντελόνια κλπ. τα οποία χαρακτηρίζονται από την πολύ καλή σχέση ποιότητας – τιμής, καταφέρνοντας έτσι να γίνει γνωστή στο ελληνικό κοινό. Στον κατάλογό της δεν λείπουν και τα αξεσουάρ μοτοσυκλέτας από χούφτες και βαλίτσες, μέχρι κουκούλες, για τα οποία έχετε διαβάσει αρκετές φορές στη σελίδα μας. Αυτή τη φορά, παραλάβαμε το jet κρανος  STR S1-Flex από τη Motoway Γ. Καμπράνης ΑΕ, η οποία εισάγει και διανέμει στην Ελλάδα τα προϊόντα της εταιρείας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με εσωτερική ζελατίνα για τον ήλιο.

Το STR S1-Flex είναι ένα κράνος τύπου jet που όπως τα περισσότερα κράνη της εταιρείας, είναι κατασκευασμένο από Polycarbonate, ένα υλικό που καταφέρνει και συνδυάζει το μικρό βάρος με την ελαστικότητα που απαιτείται για τη σωστή απορρόφηση των δυνάμεων κρούσης. Η STR για να προστατέψει ακόμα περισσότερο το βερνίκι του χρώματος από τις υπεριώδες ακτίνες του ήλιου, χρησιμοποιεί μία Anti-UV τεχνολογία που υπόσχεται αντοχή σε βάθος χρόνου. Η εμφάνιση που διαθέτει το STR S1-Flex είναι αρκετά μοντέρνα, με όμορφα και διακριτικά γραφικά που δεν τραβούν το μάτι στο πέρασμά του. Μπροστά, η διάφανη και αντιχαρακτική ζελατίνα πάχους 2 χιλιοστών σε συνδυασμό με την έλλειψη του υποσιάγωνου, προσφέρουν καλή ορατότητα στο δρόμο, ενώ αφαιρείται εύκολα με πλαστικές βίδες μισής στροφής στο πλάι. Πέρα όμως της κύριας ζελατίνας, το προβάδισμα σε σχέση με τον ανταγωνισμό το παίρνει λόγω της εσωτερικής φιμέ, που ανεβο-κατεβαίνει αρκετά εύκολα χάρη στον πρακτικό μηχανισμό στο αριστερό μέρος του κράνους.

Μικρό βάρος για μεγαλύτερη άνεση

Το βάρος του STR S1-Flex είναι σε χαμηλά επίπεδα για την κατηγορία των jet κρανών, εφόσον η δική μας ζυγαριά ακριβείας έδειξε μόνο 1.170 γρ., κάτι το οποίο καταλαβαίνεις και στο δρόμο, αφού παραμένει άνετο στην πολύωρη οδήγηση χωρίς να κουράζει τον αυχένα. Επιπλέον, διατίθεται σε μεγέθη από S έως 2XL, για να βρεις το ιδανικό για το κεφάλι σου, ενώ μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα από 4 διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

MOTOWAY ΚΑΜΠΡΑΝΗΣ Α.Ε.
ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 59,
54627, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ,

Ρωτήστε περισσότερα

Smart accessories για smart αναβάτες