• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Test Airoh Helios: Πρακτικό και ιδανικό για καλοκαίρι

Το Helios της Airoh είναι μία ποιοτική επιλογή στην jet κατηγορία κρανών, η οποία προσφέρει μοντέρνα εμφάνιση, άνεση, προστασία και πρακτικές λύσεις όπως φιμέ ζελατίνα και αναμονές για ενδοεπικοινωνία κι όλα αυτά, σε ένα “Value for Money” πακέτο.

Τιμή: 118.90 ευρώ (μονόχρωμο) / 145,90 ευρώ (με γραφικά)

Για την Airoh και τα κράνη της δεν χρειάζονται συστάσεις, καθώς είναι μία εταιρεία παγκοσμίου φήμης με πολυετή εμπειρία στο χώρο της μοτοσυκλέτας. Τα κράνη της έχουν “τρέξει” από το παγκόσμιο πρωτάθλημα MX μέχρι τα MotoGP κι αυτό, έχει βοηθήσει την ιταλική εταιρεία να περάσει την αγωνιστική της τεχνογνωσία και DNA στην παραγωγή. Εμείς, ενόψει ενός θερμού καλοκαιριού, αναζητήσαμε μία ποιοτική επιλογή στα jet κράνη και απευθυνόμενοι στο MotoMarket, πήραμε στα χέρια μας για δοκιμή το Airoh Helios.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μοντέρνα εμφάνιση με όμορφα γραφικά

Το Airoh Helios -όπως δηλώνει και το ελληνικό όνομά του- είναι κατασκευασμένο για τις ηλιόλουστες μέρες, κάτι το όποιο έχουμε σε αφθονία στη χώρα μας. Για το λόγο αυτό, διαθέτει μία ανοιχτή jet δομή, προσφέροντας αρκετό και φρέσκο αέρα στην περιοχή του προσώπου, αρκετά χρήσιμο αν σκεφτείς τους καύσωνες που πλησιάζουν. Το κέλυφός του είναι κατασκευασμένο από θερμοπλαστικό HRT, του οποίου τα χαρακτηρίστηκα προσφέρουν χαμηλό βάρος και απορροφητικότητα στις κρούσεις, ενώ διατίθεται σε 3 μεγέθη. Η εμφάνισή του είναι αρκετά σύγχρονη με τα μοντέρνα γραφικά να την τονίζουν ακόμα περισσότερο, τα οποία παράλληλα διαθέτουν ειδικό βερνίκι που τα προστατεύει από τις υπεριώδεις ακτινοβολίες. Έτσι, το κράνος συ θα παραμείνει σαν καινούργιο για πολλά χρόνια και χιλιόμετρα.

Ανετη επένδυση με μπόλικο αφρώδες και εσωτερική φιμέ ζελατίνα

Φορώντας το Airoh Helios καταλαβαίνεις ότι “κουμπώνει” στο κεφάλι σου, αφού η εσωτερική και αφαιρούμενη επένδυσή του εφαρμόζει πολύ σωστά στα μάγουλα και στα υπόλοιπα σημεία της κεφαλής χάρη στα αφράτα μαξιλαράκια, ενώ παραμένει άνετο στην πολύωρη οδήγηση. Σε αυτό συνεισφέρει και το χαμηλό βάρος, που στη δική μας ζυγαριά ακριβείας η οθόνη έγραψε σχεδόν 1,30 κιλά. Σε αυτό το νούμερο συνυπολογίζεται και η εσωτερική φιμέ ζελατίνας που μπορεί και ανεβοκατεβαίνει πανεύκολα με τον πλαϊνό μηχανισμό, γεγονός που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα γυαλιά ηλίου. Μένοντας όμως στις ζελατίνες, να αναφέρουμε πως η μπροστινή είναι αρκετά μεγάλη καλύπτοντας όλο το πρόσωπο, χωρίς να προκαλεί παραμορφώσεις στα είδωλα. Βέβαια, μπορεί να αφαιρεθεί πανεύκολα και γρήγορα, αλλάζοντας ολοκληρωτικά το στιλ κι αφήνοντας το Helios μόνο με την εσωτερική φιμέ ζελατίνα, ενώ μαζί με το κράνος θα βρείτε και το ειδικό κιτ με ένα πλαστικό κομμάτι που καλύπτει το κενό που δημιουργείται στον μηχανισμό. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

MOTO MARKET
ΒΙ.ΠΕ ΣΙΝΔΟΥ,
57400, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ,

Ρωτήστε περισσότερα

Smart accessories για smart αναβάτες