Piaggio Liberty 125

    Το Ιταλικό design με τη χαρακτηριστική φινέτσα  κυριαρχεί στο Liberty, κάτι που  φαίνεται να εκτιμάται από τους αγοραστές, αφού το χρηστικό scooter της Piaggio βρίσκεται πάντα ψηλά στις ταξινομήσεις. Οι λεπτομέρειες σε χρώμιο προσδίδουν πολυτέλεια, ενώ η ποιότητα κατασκευής βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα παρά  το μικρό μέγεθος του μοντέλου.

    Η σέλα φέρει ποιοτική επένδυση και πλούσιο αφρώδες, ενώ ευρύχωρο για το μέγεθος του Liberty είναι και το μερίδιο του συνεπιβάτη που έχει στη διάθεσή του και χειρολαβές. Στον τομέα των αποθηκευτικών χώρων, φέρει ντουλαπάκι τεσσάρων λίτρων με θύρα USB, ενώ κάτω από τη σέλα θα χωρά ένα jet κράνος και κάποια ακόμη μικροαντικείμενα.

    Ο νέος iGET κινητήρας είναι ισχυρότερος και οικονομικότερος, σε σχέση μετ τις παλαιότερες εκδόσεις, αφού έχουν μειωθεί και οι τριβές των μηχανικών του μερών. Ανασχεδιασμένος είναι και ο συμπλέκτης για να φτάνει η δύναμη στο δρόμο ακόμη πιο ομαλά. Το ατσάλινο σωληνωτό πλαίσιο μονής ραχοκοκαλιάς του Liberty  προσφέρει σταθερότητα όπως και οι τροχοί 16 ιντσών και 14 ιντσών εμπρός και πίσω αντίστοιχα. Χάρη στο πιο άκαμπτο πλαίσιο σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές, το Liberty χαρίζει σταθερότητα στο δρόμο, ενώ οι αναρτήσεις συνδυάζουν βέλτιστα την άνεση με την οδηγική ισορροπία. 
     

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ