Red Bull: Σε στέλνει για προπόνηση με τον...Pedrosa!

Θέλεις να περάσεις μια μέρα στην πίστα με τον Dani Pedrosa; Δες εδώ τι διοργανώνει το γνωστό ενεργειακό ποτό και μεγάλος χορηγός της Repsol Honda…

Για σκληροπυρηνικούς λάτρεις των Moto GP που αναζητούν μια διαφορετική, αποκλειστική εμπειρία εκπαίδευσης και διασκέδασης, η Red Bull και το νέο παρακλάδι της με ονομασία «Destination», προσφέρουν κάτι «βαρβάτο». Πιο συγκεκριμένα, μέσω ενός ειδικού ταξιδιωτικού πακέτου, ένας αναβάτης μπορεί να περάσει μια μέρα εκπαίδευσης μαζί με τον Dani Pedrosa και τον Sete Gibernau!

Το πακέτο αφορά το τριήμερο 14 με 16 Ιουνίου και περιλαμβάνει γνωριμία με τους δύο θρύλους των αγώνων, οι οποίοι θα παραδώσουν μια ημερίδα εκπαίδευσης στους παρευρισκόμενους, μέσα στην ιδιόκτητη πίστα του Sete Gibernau που βρίσκεται έξω από την Βαρκελώνη. Η εκπαίδευση θα γίνει σε mini bikes και, όπως δηλώνει ο ίδιος ο Pedrosa, θα πρόκειται για μια «ματιά στην μέθοδο εκπαίδευσης που χρησιμοποιούν οι αγωνιζόμενοι»!

Το πακέτο περιλαμβάνει μάλιστα, και VIP πακέτο για τον αγώνα Moto GP της Βαρκελώνης που θα γίνει στις 16 Ιουνίου, το οποίο περιλαμβάνει διαμονή στο Hotel W της Ισπανικής Πόλης αλλά και πρόσβαση στα pits και στο Red Bull Energy station.

Ακούγεται ενδιαφέρον; Είναι, και μάλιστα πολύ. Βέβαια ένα τέτοιο πακέτο έχει και το αντίστοιχο… βαλάντιο, καθώς το κόστος συμμετοχής κατά άτομο αγγίζει τα… 4.530 ευρώ, ενώ για την οριστική δρομολόγηση του πακέτου χρειάζονται… τουλάχιστον 4 άτομα! Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, κάντε ένα κλικ εδώ...