Πωλείται Suter MMX500 σε τιμή...εμφράγματος

Είναι μεταχειρισμένο και θα σας κοστίσει όσο 4 ή και παραπάνω καινούρια… Θα αφήνατε τον οβολόν σας για έναν δίχρονο μαχητή της νοσταλγίας;

Θυμάστε τις ημέρες των 4κύλινδρων δίχρονων τεράτων των Grand Prix και δακρύζουν τα μάτια σας; Πιστεύετε ακόμα ότι οι απόλυτοι αγώνες γίνονταν με 200 δίχρονα άλογα και όση ικανότητα άντεχε να χρησιμοποιήσει ο κάθε αναβάτης; Η σπανιότατη Suter MMX500 φτιάχτηκε αποκλειστικά για αναβάτες αυτής της κατηγορίας, σε μια αυστηρά περιορισμένη παραγωγή 99 κομματιών. Ένα από αυτά όμως, για κάποιο λόγο, βρίσκεται στην… αγορά μεταχειρισμένων!  

Πρόκειται για την μοτοσυκλέτα που βλέπετε στην εικόνα, η οποία έχει μόλις 490 χιλιόμετρα στο κοντέρ της. Σε υπερ-άριστη κατάσταση, η MMX500 του παραδείγματος θα σας κοστίσει μόλις… 130.000 δολάρια για να την κάνετε δική σας! Και θυμηθείτε… εδώ μιλάμε για μια μεταχειρισμένη μοτοσυκλέτα.

Ας θυμηθούμε βέβαια συνοπτικά, τι παίρνεις με τόσα χρήματα: Μια φοβερή και τρομερή κινητήρια μονάδα 576 κ.εκ. και 195 ίππων, με τροφοδοσία ψεκασμού για να μην σε… σκοτώσει, τοποθετημένη σε ένα custom πλαίσιο αλουμινίου. Επιπλέον, μιλάμε για περιφερειακά αγώνων από την Ohlins και την Brembo, εξατμίσεις της Akrapovic , πλήρη απουσία ηλεκτρονικών βοηθημάτων και βάρος μόλις 130 κιλών! Το ΜΜΧ500 είναι μια μοτοσυκλέτα μοναδική από κάθε άποψη και όπως ξέρουμε πολύ καλά, η μοναδικότητα έχει το τίμημά της. 

Πως σας φαίνεται η «ευκαιρία»; Σκεφτείτε και το άλλο: Αν η μοτοσυκλέτα αυτή μπορεί να κοστίζει τόσο, ως μεταχειρισμένη, πόσο άραγε κοστίζει καινούργια;