Το πιρούνι της Showa είναι νέο, ενώ ο εμπρός δίσκος των 300 χιλιοστών είναι ο μεγαλύτερος της κατηγορίας. Η δαγκάνα φρένου είναι 2 εμβόλων.

Τα δύο αμορτισέρ πίσω είναι πολύ βελτιωμένα σε σχέση με τα προηγούμενα. Ρυθμίζονται ως προς την προφόρτιση ελατηρίου.

Πλαίσιο-αναρτήσεις-φρένα

Η νέα οικογένεια Beverly χτίζεται πάνω σε ένα πλαίσιο από ατσάλι, με κατασκευή που συνδυάζει σωλήνες και πρεσαριστά κομμάτια σε φιλοσοφία μοτοσυκλέτας. Τις αναρτήσεις παρέχει η Showa, με ένα νέο πιρούνι 35 χιλιοστών διαμέτρου εμπρός και δύο αμορτισέρ διπλής ενέργειας πίσω. Τα αμορτισέρ, ρυθμίζονται σε 5 θέσεις προφόρτισης.

Τα Beverly διατηρούν τους τροχούς 16 και 14 ιντσών εμπρός και πίσω αντίστοιχα, ενώ το μοντέλο των 400 κυβικών φέρει πλέον πλατύτερα ελαστικά, διαστάσεων 120/70 εμπρός και 150/70 πίσω. Στην πέδηση, τα Beverly φέρουν τον μεγαλύτερο εμπρός δίσκο της κατηγορίας, στα 300 χιλιοστά διαμέτρου, μαζί με έναν δίσκο 240 χιλιοστών για το πίσω μέρος. Φυσικά υπάρχει σύστημα ABS δύο καναλιών.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • Πάνος

    Κάπως ακριβά και, επιτέλους, καιρός να υιοθετηθούν απ όλα τα σκούτερ τα μονά πίσω αμορτισέρ, που προσφέρουν το παραπάνω και στην άνεση και στην οδική συμπεριφορά

      4