Nolan N 60 5 Gemini Replica Melandri Aquarium

Ιδιαίτερα γραφικά προτείνει η Nolan με το κράνος N 60 5 Gemini Replica Melandri Aquarium.

Είναι κατασκευασμένο από Polycarbonate υλικό ενώ η εσωτερική επένδυση είναι αφαιρούμενη, πλενόμενη και υποαλλεργική. Το σύστημα αερισμού είναι τεχνολογίας Airbooster και αποτελείται από έναν αεραγωγό στο εμπρός μέρος και δύο στο επάνω μέρος του κράνους ενώ στο πίσω μέρος βρίσκονται οι απαγωγοί του θερμού αέρα.
Χαρακτηριστικά:

·         Υλικό κελύφους: Polycarbonate

·       Σύστημα εξαερισμού με Τεχνολογία Airbooster: Το σύστημα "AirBooster Technology" της Nolan εξασφαλίζει βέλτιστο εξαερισμό όπου το κεφάλι του αναβάτη απαιτεί περισσότερο αέρα: ο αέρας από τον επάνω αεραγωγό εισάγεται στα πιο κρίσιμα σημεία, αποφεύγοντας οποιαδήποτε διασπορά, για να εξασφαλίσει μέγιστη άνεση και στις ακραίες συνθήκες οδήγησης. Επιπλέον, το σύστημα εξαερισμού στο σαγόνι επιτρέπει τον εξαερισμό στο ύψος του στόματος και κατευθύνει τον αέρα κατευθείαν στην ζελατίνα, περιορίζοντας το θάμπωμα.

·         Εσωτερική Επένδυση: Για να διευκολυνθεί περαιτέρω το πλύσιμο, τα μάγουλα του είναι εξοπλισμένα με εσωτερική επένδυση διογκωμένου αφρού που μπορεί να αφαιρεθεί από την επένδυση υφάσματος. Η πλήρως αφαιρούμενη και πλενόμενη επένδυση είναι ιδιαίτερα άνετη και καλά σχεδιασμένη.

·         Προσαρμογή Γυαλιών Ηλίου και Μυωπίας: Σχεδιασμένα για την άνετη εφαρμογή γυαλιών ηλίου ή μυωπίας. Με έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο, διαμορφώνουμε τον χώρο στα μάγουλα ανάλογα με τον σκελετό των γυαλιών ηλίου μας. 

·         Σύστημα συγκράτησης Microlock.

Διαθέσιμη μεγάλη συλλογή αξεσουάρ αναβάτη και μοτοσυκλέτας στο www.motovinios.gr 

Πληροφορίες στο τηλ. 2106002304