• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Νέο Kawasaki Versys 1000: Ήρθε στην Ελλάδα

 

Το σημαντικά ανανεωμένο μεγάλο adventure της Kawasaki είναι πλέον κοντά μας – Μάθετε εδώ την τιμή του

Στην φετινή EICMA γνωρίσαμε την ανανεωμένη έκδοση του Kawasaki Versys 1000, το οποίο σημειώνει εδώ και 4 χρόνια μια επιτυχημένη πορεία στην κατηγορία των μεγάλων τουριστικών adventure. Τώρα η δεύτερη γενιά του είναι διαθέσιμη και στην ελληνική αγορά και πριν λίγο, σε επικοινωνία μας με τους ανθρώπους της Kawasaki, μας αποκαλύφθηκε η τιμή του μοντέλου.

Πιο συγκεκριμένα, το Kawasaki Versys 1000 θα ξεκινά από τα 14.590 ευρώ στην αγορά (τιμή της απλής έκδοσης), με την πιο πλούσια εξοπλισμένη ειδική έκδοση SE να κοστολογείται στα 17.990 ευρώ.

Ο ξεχωριστός για την κατηγορία, απολαυστικός τετρακύλινδρος σε σειρά κινητήρας 1.043 cc διαθέτει πλέον ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου γκαζιού (Ride-by-Wire), που επιτρέπει την εφαρμογή συστήματος Cruise Control. Συνδεδεμένο με τη νέα Μονάδα Μέτρησης Αδράνειας (IMU), το νέο σύστημα Kawasaki Cornering Management προσαρμόζει την απόδοση του κινητήρα και την ισχύ των φρένων στις στροφές, βοηθώντας τον αναβάτη να ακολουθήσει την επιθυμητή γραμμή. Η ροπή του κινητήρα είναι αυξημένη σε όλο το έυρος των στροφών.

Το Versys 1000 MY2019 παρέχει υψηλότερη ασφάλεια με την προσθήκη του προηγμένου συστήματος φρένων KIBS (Kawasaki Intelligent anti-lock Brake System) και νέες ακτινικές δαγκάνες εμπρός φρένου, ενώ οι νέοι διπλοί LED προβολείς προσφέρουν αυξημένη ορατότητα το βράδυ.

Πηγαίνοντας τον εξοπλισμό του Versys 1000 σε άλλα επίπεδα, μια νέα, πιο πλούσια έκδοση SE θα συνοδεύει το standard μοντέλο για το 2019. Το Versys 1000 SE διαθέτει έγχρωμη TFT οθόνη στον πίνακα οργάνων, καθώς και LED cornering lights. Η αιχμή του δόρατος της ειδικής έκδοσης είναι η εφαρμογή ηλεκτρονικά ελεγχόμενων εμπρός και πίσω αναρτήσεων αλλά και Quick Shifter που επιτρέπει ανεβάσματα και κατεβάσματα ταχυτήτων χωρίς συμπλέκτη.

Η έκδοση SE προσφέρει συνδεσιμότητα με smartphone μέσω της νέας εφαρμογής της Kawasaki “Rideology”, επιτρέποντας στον αναβάτη να ρυθμίζει τις αναρτήσεις της μοτοσυκλέτας μέσω του κινητού του, να καταγράφει πληροφορίες για την οδήγηση και το service, αλλά και να βλέπει τις εισερχόμενες κλήσεις και άλλες ειδοποιήσεις από το κινητό στην TFT οθόνη του πίνακα οργάνων.

Η νέα καινοτόμος βαφή Υψηλής Αντοχής της Kawasaki –που έκανε την πρώτη της εμφάνιση στη Ninja H2- εφαρμόζεται και στο Versys 1000 SE, προσδίδοντας πολυτέλεια που συναντάμε σε premium αυτοκίνητα. Χρησιμοποιώντας μια high-tech χημική διεργασία, η νέα βαφή μπορεί να επιδιορθώνει μικρές γρατζουνιές, επαναφέροντας το χρωματισμό στην αρχική κατάσταση.

Ενισχύοντας τις ταξιδιωτικές δυνατότητες του μοντέλου, η έκδοση SE φέρει στο standard εξοπλισμό θερμαινόμενα grips, χούφτες και μεγάλο ανεμοθώρακα (διαθέσιμα ως αξεσουάρ για το standard μοντέλο), καθώς και πρίζα ισχύος 40W που μπορεί να τροφοδοτήσει σύστημα πλοήγησης και άλλα χρήσιμα αξεσουάρ.

Εξοπλισμένο με state-of-the-art τεχνολογία και ένα πλούσιο πακέτο εφαρμογών, το νέο Versys 1000 είναι έτοιμο να απαντήσει στο κάλεσμα για περιπέτεια, με απαράμιλλη άνεση και ασφάλεια.
 

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ