Multi colour κράνος SHOEI NXR Jork

Ο Λεονάρντο Ντα Βίντσι είχε πει ότι: "H απλότητα αποτελεί την υψηλότερη μορφή κομψότητας". H Shoei βασιζόμενη σε αυτό το σκεπτικό κατασκεύασε το κράνος NXR το οποίο επικεντρώνεται στην απλότητα και την ασφάλεια.

Εσείς και το NXR είναι ότι χρειάζεστε για να βιώσετε την πεμπτουσία της οδήγησης πάνω στην αγαπημένη σας μοτοσικλέτα. Το εξωτερικό κέλυφος κατασκευάζεται από πολλαπλά στρώματα fiber και composite fiber προσφέροντας ένα ιδιαίτερα απορροφητικό και ισχυρό στρώμα προστασίας του αναβάτη με αυξημένη ακαμψία και δομική συνοχή και επάρκεια. Η εσωτερική επένδυση από EPS έχει διαφορετικά επίπεδα πυκνότητας σε διαφορετικές περιοχές του κράνους παρέχοντας αυξημένη προστασία εκεί που ακριβώς την χρειάζεται ο αναβάτης. Το NXR ενσωματώνει το σύστημα ασφαλείας E.Q.R.S το οποίο επιτρέπει την αποτελεσματική και εύκολη αφαίρεση του κράνους σε περίπτωση ατυχήματος. Το σύστημα κουμπώματος είναι τύπου Double-D Ring το μοναδικά εγκεκριμένο σύστημα στα Moto GP. Το κράνος παρέχεται σε τέσσερα (4) διαφορετικά μεγέθη κελύφους 1) XXS-S, 2) M, 3) L, 4) XL-XXL. O σχεδιασμός της κεντρικής εσωτερικής επένδυσης είναι τρισδιάστατος παρέχοντας κορυφαία άνεση και εφαρμογή καθώς και υψηλά χαρακτηριστικά ασφάλειας. Επιπλέον παρέχονται μαξιλαράκια αυτιών που μειώνουν τον θόρυβο. Το NXR ενσωματώνει πολλαπλό σύστημα εισροής / εκροής αέρα με τέσσερις (4) εισαγωγές και έξι (6) εξαγωγές αέρα καθώς και αεροδυναμική αεροτομή που ενισχύει τα αεροδυναμικά χαρακτηριστικά του κράνους και την απόδοσή του.

Χαρακτηριστικά :

  • Εξωτερικό κέλυφος κατασκευασμένο από πολλαπλά στρώματα οργανικών και πολυσυνθετικών ινών
  • 3D εσωτερική επένδυση, υποαλλεργική, αποσπώμενη και πλενόμενη
  • Σύστημα αερισμού με τέσσερις (4) εισαγωγές και έξι (6) εξαγωγές.
  • Αντιχαρακτική ζελατίνα CWR-1 με αναμονές τοποθέτησης αντιθαμβωτικής μεμβράνης Pinlock ( Περιλαμβάνεται στη συσκευασία )
  • Σύστημα επείγουσας αφαίρεσης (E.Q.R.S)
  • Αεροτομή που ενισχύει τα αεροδυναμικά χαρακτηριστικά του κράνους
  • Σύστημα κλειδώματος ζελατίνας
  • Σύστημα ασφαλούς κουμπώματος Double-D ring

Διαθέσιμη μεγάλη συλλογή αξεσουάρ αναβάτη / μοτοσικλέτας στο www.motovinios.gr 

Πληροφορίες στο τηλ. 2106002304