Madness Moto: Η απόλυτη επιλογή για τον αναβάτη και τη μοτοσυκλέτα του

Madness Moto: Η απόλυτη επιλογή για τον αναβάτη και τη μοτοσυκλέτα του

Με τεράστια ποικιλία από γνήσια και after market ανταλλακτικά, αξεσουάρ μοτοσυκλέτας και αναβάτη, η Madness Moto αποτελεί την καλύτερη επιλογή για εσένα και τη μοτοσυκλέτα σου.

Η εταιρεία Madness Moto ξεκίνησε τις δραστηριότητές της το 1999 στο Ίλιον με πωλήσεις ανταλλακτικών και αξεσουάρ. Με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη κατοχύρωσε συνεργασίες με τις μεγαλύτερες αντιπροσωπίες μοτοσυκλετών όπως HONDA, YAMAHA, KAWASAKI, SUZUKI, ΚΤΜ, PIAGGIO, GILERA, SYM, MODENAS και PEUGEOT για την διάθεση γνήσιων ανταλλακτικών.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »


Στο κατάστημά τους θα βρείτε τα πάντα για τη μοτοσυκλέτα και τον αναβάτη. Μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη γκάμα γνήσιων ή after market ανταλλακτικών, αξεσουάρ, καθώς και προϊόντα συντήρησης και βελτίωσης της μοτοσυκλέτας. Ο αναβάτης θα βρει ποικιλία από είδη ένδυσης και κράνη για να καλύψει κάθε του ανάγκη.



Αν δεν έχετε τη δυνατότητα να επισκεφτείτε τον φιλόξενο χώρο του καταστήματος, μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας μέσα από το πλήρως ενημερωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα της Madness Moto. Μέσα από ένα εύκολο και κατανοητό μενού μπορείτε να βρείτε το προϊόν που σας ενδιαφέρει μαζί με την αναλυτική και πλήρως κατανοητή περιγραφή του. Η αποστολή των παραγγελιών γίνεται αυθημερόν σε όλη την Ελλάδα, ενώ υπάρχει ειδικό τμήμα για την ταχύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών της επαρχίας.



Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Madness Moto μέσω fb messenger, viber, e-mail και φυσικά στα τηλέφωνα της εταιρείας. Παρέχεται η δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών, κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό ή με αντικαταβολή κατά την παράδοση, ενώ για παραγγελίες άνω των 100 ευρώ δεν επιβαρύνεστε με μεταφορικά έξοδα.
 
Για περισσότερες πληροφορίες:
Διεύθυνση: Θηβών 479, Ίλιον, ΤΚ 13121
Τηλ.: 210-2633258, 210-2633450
Fax 210-2633214
Viber 6937092566
E-mail  info@madnessmoto.gr
www.madnessmoto.gr
Facebook Page

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »