LS2 Strobe II

To ανοιγόμενο κράνος της LS2 Strobe II, είναι κατασκευασμένο από μείγμα θερμοπλαστικού και αραμιδίου και προσφέρει υψηλή πρακτικότητα και ευκολία.

Τιμή: 139 ευρώ

Είναι ιδανικό για τους επαγγελματίες και όσους θέλουν να συνδυάσουν την ασφάλεια ενός full face με την αποτελεσματικότητα ενός jet. Πρόκειται για μια υψηλού value for money επιλογή που με τα χαρακτηριστικά και την ποιότητά της, αξίζει κάθε ευρώ.
 
Το Strobe II είναι κατασκευασμένο από KPA (Kinetic Polymer Alloy), ένα μείγμα νανοτεχνολογίας που χρησιμοποιεί αποκλειστικά η LS2 με το θερμοπλαστικό να αναμειγνύεται με ίνες αραμιδίου. Το εξωτερικό κέλυφος κατασκευάζεται σε 3 μεγέθη που δίνουν 6 νούμερα, από XS έως 3ΧL. Η σχεδίασή του είναι μοντέρνα ακλουθώντας τα πρότυπα των sport touring κρανών, πάντα με τον δυναμισμό της LS2.
Το ανοιγόμενο σαγόνι που χειρίζεσαι εύκολα με το ένα χέρι από κουμπί στο εμπρός μέρος ανοίγει κατά 90 μοίρες και υπάρχει δυνατότητα «κλειδώματος» από μοχλό στην αριστερή πλευρά που αποτρέπει το τυχαίο κλείσιμο. Ο μηχανισμός είναι εξ`ολοκλήρου κατασκευασμένος από μέταλλο για μεγαλύτερη αντοχή και φυσικά το Strobe II έχει λάβει διπλή πιστοποίηση P/J που σημαίνει ότι είναι αποτελεσματικό είτε ανοικτό, είτε κλειστό. Η διάφανη ζελατίνα προσφέρει ευρύ οπτικό πεδίο και διαθέτει αναμονές για αντιθαμβωτική μεμβράνη Pinlock 70 Max Vision. Ο μηχανισμός επιτρέπει την γρήγορη αφαίρεση χωρίς εργαλεία σε περίπτωση που θέλεις να την αντικαταστήσεις με κάποια από τις 7 διαφορετικού χρώματος που είναι διαθέσιμες.      
 

Ο εμπρός αεραγωγός ρυθμίζεται από έναν πρωτότυπο περιστροφικό διακόπτη και συνεργάζεται με ένα αεροδυναμικού σχεδιασμού αεραγωγό στο πάνω μέρος με τον αέρα να διοχετεύεται στα εσωτερικά κανάλια που EPS πολλαπλής πυκνότητας.
Διαθέτει υποαλλεργική πλήρως αφαιρούμενη και πλενόμενη επένδυση. Εφοδιάζεται με αναδιπλούμενη εσωτερική φιμέ ζελατίνα, το νέο σύστημα ενδοεπικοινωνίας που διαθέτει η LS2 σε συνεργασία με την γνωστή Cardo, επιρρίνιο και μικρομετρική πόρπη που κάνει εύκολο το κούμπωμα με τους ενισχυμένους ιμάντες της να καλύπτονται από ύφασμα για μεγαλύτερη άνεση.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Α. Κιούπης και Σια ΟΕ
Μαραθώνος 38, 10436, ΑΘΗΝΑ

Ρωτήστε περισσότερα