LS2 Stream II

Το ολοκαίνουργιο Stream II της LS2 προσφέρει υψηλά επίπεδα άνεσης, έχει όμορφο σχεδιασμό με βαρύτητα στην αεροδυναμική απόδοση και αποτελεί μια πολύ συμφέρουσα και δελεαστική επιλογή.

Το Stream II είναι ο διάδοχος του πολύ επιτυχημένου Stream Evo, σημαντικά βελτιωμένο αφού το εξωτερικό κέλυφος δεν είναι κατασκευασμένο από θερμοπλαστικό HPTT, αλλά από KPA, ένα μείγμα θερμοπλαστικού και αραμιδίου ειδικά σχεδιασμένο από την LS2. Το κέλυφος πλέον κατασκευάζεται σε 3 μεγέθη, αντί για 1 με ό,τι αυτό συνεπάγεται από πλευράς όγκου, βάρους και άνεσης, ενώ βελτιωμένο είναι και στο πιο σημαντικό κομμάτι, αυτό της ασφάλειας, έχοντας EPS 5 πυκνοτήτων αντί 3 του προκατόχου.
 

Η αντιχαρακτική ζελατίνα έχει υποστεί ειδική επεξεργασία ώστε να παρέχει προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία και διαθέτει αναμονές για αντιθαμβωτική μεμβράνη Pinlock 70 Max Vision, η οποία πωλείται χωριστά. Ο μικρών διαστάσεων μηχανισμός της έχει σαφή λειτουργία και επιτρέπει την γρήγορη αφαίρεση χωρίς εργαλεία. Περιμετρικά έχουμε λάστιχο αδιαβροχοποίησης, ενώ στο εμπρός μέρος ασφαλίζει για να μην παρουσιαστεί κάποιο τυχαίο άνοιγμα και για να ανοίξει πρέπει να πατήσει το κουμπί που βρίσκεται πάνω από τον αεραγωγό. Το Stream II όμως δεν σταματά εκεί καθώς διαθέτει και δεύτερη φιμέ ζελατίνα εσωτερικά με τον διακριτικό μοχλό της να έχει μετακομίσει στο κάτω μέρος του κράνους για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία. Κατεβαίνει αρκετά χαμηλά οπότε είναι αποτελεσματική και δεν χρειαστήκαμε ποτέ γυαλιά ηλίου. Η έμφαση που έχει δοθεί στην αεροδυναμική απόδοση του κράνους γίνεται αντιληπτή και με μια ματιά στους διακριτικούς αεραγωγούς οι οποίοι είναι όμορφα ενσωματωμένοι στο κέλυφος χωρίς να φαίνονται παράταιροι και να χαλάνε την εμφάνιση. Τόσο ο αεραγωγός στο σαγόνι όσο και αυτός στο πάνω μέρος είναι ρυθμιζόμενοι και έχουν μικρά εξογκώματα για εύκολο χειρισμό όταν φοράς γάντια. Το EPS έχει ειδικά κανάλια για την κυκλοφορία του αέρα, που κάνουν το σύστημα εξαερισμού ιδιαίτερα αποδοτικό ακόμα και σε χαμηλές ταχύτητες.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Η υποαλλεργική επένδυση είναι διαπνέουσα, τα μαξιλαράκια της αφαιρούνται εύκολα, καθώς είναι κουμπωτά και μπορούν να πλυθούν, ενώ υπάρχει και σύστημα ταχείας αφαίρεσης σε περίπτωση ατυχήματος. Πρωτοποριακή είναι η σχεδίαση του άνω κεντρικού τμήματος της επένδυσης, το οποίο στηρίζεται σε ελαστικούς ιμάντες με στόχο την καλύτερη εφαρμογή και την άνεση. Και διαθέτει αναμονές για σύστημα ενδοεπικοινωνίας που κάνουν εύκολη την τοποθέτηση.
Ο εξοπλισμός του περιλαμβάνει επιρρίνιο και υποσιάγωνο για βελτιωμένη αεροδυναμική και προστασία από τον κρύο αέρα. Το κούμπωμά του γίνεται με μικρομετρική πόρπη και όλο το ενισχυμένο λουράκι καλύπτεται από ύφασμα για μεγαλύτερη άνεση.
 

Α. Κιούπης και Σια ΟΕ
Μαραθώνος 38, 10436, ΑΘΗΝΑ

Ρωτήστε περισσότερα