LS2 Advant X Carbon

Το LS2 Advant X Carbon συνδυάζει την πρακτικότητα ενός jet κράνους με την ολοκληρωμένη προστασία ενός full face.

Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό βέβαια είναι το υλικό κατασκευής του, καθώς τόσο το εξωτερικό κέλυφος όσο και το σαγόνι είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα, με βάρος 1.560 γραμμάρια στο μέγεθος Small. Παράγεται σε δυο κελύφη, που δίνουν 7 συνολικά νούμερα από XS έως 3XL, με τον σχεδιασμό να είναι πιο σπορ και επιθετικός Το EPS πέντε διαφορετικών πυκνοτήτων φροντίζει για την ασφάλεια του αναβάτη και την σωστή εφαρμογή.
Ο πρωτοποριακός μηχανισμός της LS2 επιτρέπει στο σαγόνι να κινηθεί κατά 180 μοίρες συμβάλλοντας στην βελτιωμένη αεροδυναμική και την σωστή κατανομή βάρους Όλα αυτά δίνουν τουριστικές δυνατότητες στο Advant X Carbon, στοιχείο που το διαφοροποιεί από τα υπόλοιπα ανοιγόμενα κράνη που λόγω αυξημένου βάρους κουράζουν στην πολύωρη χρήση. Η διάφανη ζελατίνα μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα χωρίς εργαλεία και να αντικατασταθεί με τη φιμέ που περιλαμβάνεται στη συσκευασία ή με κάποια άλλου χρώματος από τις 6 συνολικά που υπάρχουν διαθέσιμες.
Παρέχεται αντιθαμβωτική μεμβράνη Pinlock 120 Max Vision, ενώ η εσωτερική φιμέ ζελατίνα, καθώς κατεβαίνει χαμηλά καταργεί την ανάγκη χρήσης γυαλιών ηλίου. Η X-Static Silver εσωτερική επένδυση είναι πλήρως αφαιρούμενη και πλενόμενη διαθέτοντας αναμονές για σύστημα ενδοεπικοινωνίας και δυνατότητα γρήγορης αφαίρεσης σε περίπτωση ατυχήματος. Το κούμπωμά του γίνεται με μικρομετρική πόρπη και όλο το ενισχυμένο λουράκι καλύπτεται από ύφασμα για μεγαλύτερη άνεση, ενώ το μαγνητικό Smart Pull-Tab κάνει πιο εύκολο το άνοιγμα. 
 

Α. Κιούπης και Σια ΟΕ
Μαραθώνος 38, 10436, ΑΘΗΝΑ

Ρωτήστε περισσότερα