Κέρδισε 3 κράνη NZI

Πάρε τώρα μέρος στην ψηφοφορία για την ανάδειξη των καλύτερων μοτοσυκλετών της χρονιάς και διεκδίκησε ένα από τα τρία κράνη της NZI.

Πάρε τώρα μέρος στην ψηφοφορία για την ανάδειξη των καλύτερων μοτοσυκλετών της χρονιάς και διεκδίκησε ένα από τα τρία κράνη της NZI.

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά συνεχίζεται ο θεσμός που αναδεικνύει την καλύτερη μοτοσυκλέτα και το καλύτερο commuter της χρονιάς. Φέτος όμως εκτός από τις 4 μοτοσυκλέτες που θα κερδίσουν οι μεγάλοι νικητές, θα κληρωθούν και 60 ακόμα χρήσιμα και επώνυμα δώρα από κορυφαίες επιχειρήσεις του χώρου. Ανάμεσά τους είναι και τρία κράνη της Ισπανικής NZI προσφορά του www.pols.gr.

Πιο συγκεκριμένα θα δοθούν τα εξής κράνη:

Combi 2 Duo Flydeck Green

Πρόκειται για ένα ανοιγόμενο κράνος με αεροδυναμικό εξωτερικό κέλυφος κατασκευασμένο από θερμοπλαστική ρητίνη. Εκτός από τη μεγάλη διάφανη αντιχαρακτική ζελατίνα, διαθέτει και φιμέ εσωτερική ζελατίνα για τον ήλιο. Η υποαλλεργική και αντιβακτηριδιακή εσωτερική επένδυση αφαιρείται πλήρως και πλένεται.


Ringway Duo Μπρονζέ / Μαύρο

Κράνος τύπου jet κατασκευασμένο από θερμοπλαστικό υλικό με μεγάλη διάφανη ζελατίνα η οποία αφαιρείται εύκολα χωρίς εργαλεία και μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς αυτή. Διαθέτει πλήρως αφαιρούμενο και πλενόμενο εσωτερικό.


Must II Mexican Skulls

Full Face κράνος με εντυπωσιακά γραφικά κατασκευασμένο από resin θερμοπλαστικό υλικό. Έχει άνετο και εύκολο ρυθμιζόμενο κούμπωμα Micrometric, εύκολο στη χρήση ακόμη και με γάντια. Διαθέτει 2 αεραγωγούς στο μέτωπο και 4 απαγωγείς θερμού αέρα στο πίσω μέρος και αφαιρούμενη εσωτερική επένδυση που πλένεται.

Ευχαριστούμε θερμά το www.pols.gr για την ευγενική χορηγία των κρανών της NZI