Tech3 KTM Team

Red Bull KTM Factory Team

KTM: Παρουσίασε τις μοτοσυκλέτες του MotoGP 2021

Την αποκάλυψη των χρωμάτων για τις ομάδες με τις οποίες θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα MotoGP του 2021, έκανε η KTM. Δείτε αναλυτικά…

KTM: 390 DUKE 2024 Αποκτήστε το στο δίκτυο ΚΤΜ

Η KTM σήκωσε την αυλαία για το MotoGP project της για το 2021, αποκαλύπτοντας τα νέα χρώματα για τις αγωνιστικές ομάδες της: Την εργοστασιακή Red Bull KTM και την Tech3 KTM. Οι 4 αγωνιστικές KTM RC16 αποκαλύφθηκαν και οι αναβάτες ανά ομάδα, θα είναι οι εξής: Οι Brad Binder και Miguel Oliveira για την εργοστασιακή Red Bull KTM, Danilo Petrucci και Iker Lecuona για την Tech3 KTM.
 
Στα χρώματα, οι μοτοσυκλέτες της εργοστασιακής ομάδας χρησιμοποιούν τον γνωστό συνδυασμό σκούρου μπλε, κίτρινου και πορτοκαλί, με τα γραφικά της Red Bull σε κύριο πλάνο, όμως τολμούμε να πούμε ότι το χρώμα της Tech3 κλέβει την παράσταση: Σε έντονο πορτοκαλί α λα KTM και μαύρο, οι μοτοσυκλέτες της Tech3 θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα για τον πιο εντυπωσιακό χρωματικό συνδυασμό του 2021!
 
Πρόκειται για την 5η χρονιά συμμετοχής της KTM στο MotoGP, η οποία έλαβε μέρος ως κατασκευαστής για πρώτη φορά το 2017. Πέρσι, η εταιρεία εξασφάλισε την πρώτη της νίκη, με τον Brad Binder (Red Bull KTM) στο Brno της Τσεχίας, ενώ ο Miguel Oliveira (Tech3 KTM) κέρδισε άλλες 2 φορές, στα Grand Prix Στυρίας και Πορτογαλίας.