To εν λόγω teaser της KTM

KTM: Έρχεται νέο μοντέλο στις 26 Ιανουαρίου

Teaser για μια νέα παρουσίαση που έρχεται σε 12 ημέρες, δημοσίευσε η KTM. Ήρθε μήπως η ώρα του νέου 1290 Super Adventure; Δείτε περισσότερα.

KTM: 390 DUKE 2024 Αποκτήστε το στο δίκτυο ΚΤΜ

Πριν λίγο, η ΚΤΜ δημοσίευσε ένα νέο teaser στην ιστοσελίδα της, το οποίο μετρά αντίστροφα μέχρι τις 26 Ιανουαρίου, στις 18.00 ώρα Ελλάδος. Προφανώς, περιμένουμε μια νέα μοτοσυκλέτα από την εταιρεία, τι θα είναι όμως;
 
Μπορείτε να δείτε το teaser που ανέβηκε, με ένα απλό κλικ εδώ: Τι σημαίνει η φράση «Ο κόσμος γίνεται μικρότερος» που χρησιμοποιεί η εταιρεία; Θα μπορούσε εύκολα να είναι μια πρόσκληση για περιπέτεια και αυτός είναι ο λόγος, που πιθανότατα η παρουσίαση αφορά το νέο 1290 Super Adventure.
 
Η μοτοσυκλέτα, η οποία έχει εντοπιστεί πολλάκις σε κατασκοπείες και διαρροές (ή «διαρροές») πληροφοριών, είναι έτοιμη και πλέον όλοι το γνωρίζουν. Μάλιστα, πριν κάποιες μέρες η ειδική ιστοσελίδα της ενεργοποιήθηκε για λίγο και απενεργοποιήθηκε σχεδόν αμέσως, φανερώνοντας ότι η στιγμή της επίσημης εμφάνισης είναι πιο κοντά από ποτέ. Μάλιστα, όπως ξέρουμε καλά πλέον, η νέα 1290 Super Adventure αναμένεται ριζικά ανανεωμένη παντού.
 
Μείνετε συντονισμένοι για την επίσημη αποκάλυψη που πλησιάζει…