LIVE: κίνηση στους δρόμους
Εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι - Συνεργάτες MotoΤρίτη
Ιταλία: Πέρασε τις 1.000 ταξινομήσεις η Benelli TRK 702 σε ένα μήνα

Ιταλία: Πέρασε τις 1.000 ταξινομήσεις η Benelli TRK 702 σε ένα μήνα

Διαβάστηκε από 13.924 αναγνώστες (05/10/2023)

Ένα σημαντικό ορόσημο άγγιξε η TRK 702 μόλις στον πρώτο μήνα κυκλοφορίας της, καθώς ξεπέρασε τις 1.000 ταξινομήσεις. Πώς θα τα πάει εδώ;

mototriti Team

Μόλις ένα μήνα μετά το ντεμπούτο του στην Ιταλία, η Benelli TRK 702 έχει φτάσει σε ένα σημαντικό ορόσημο: Πάνω από 1000 μοντέλα ταξινομήθηκαν στην Ιταλική αγορά. Αυτό δεν έρχεται ως κεραυνός εν αιθρία, αν λάβουμε υπόψη ότι το μικρότερο αδερφάκι του, η Benelli TRK 502, βρίσκεται στην κορυφή των ταξινομήσεων της Ιταλίας για πάνω από 4 χρόνια.

«Είμαστε πολύ περήφανοι για τα εξαιρετικά αποτελέσματα που πέτυχε η νέα TRK 702 στην Ιταλική αγορά», ανέφερε ο Gianni Monini, διευθυντής πωλήσεων της Benelli στην Ιταλία. «Σε μόλις ένα μήνα περισσότερες από 1.000 μοτοσυκλέτες ταξινομήθηκαν και, αν υπολογίσουμε ότι αυτό συμβαίνει στο τέλος της σεζόν, η ικανοποίηση που παίρνουμε είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Πιστεύουμε ότι στους επόμενους μήνες μπορούμε να αυξήσουμε περαιτέρω αυτές τις επιδόσεις, χωρίς να ξεχνάμε ότι όλοι αυτοί που είχαν την υπομονή να περιμένουν για το μοντέλο μας είναι οι πραγματικοί αρχιτέκτονες αυτής της επιτυχίας».
 
 

LYBEROPOULOS
LYBEROPOULOS