Η άνοιξη θέλει ηλεκτρικά πατίνια: 4 συμβουλές ασφαλείας

Η άνοιξη θέλει ηλεκτρικά πατίνια: 4 συμβουλές ασφαλείας

- Δώσε προσοχή στην ποιότητα
- Ακολούθησε στον ΚΟΚ
- Φόρα κράνος και προστατευτικό εξοπλισμό
- Πρόσεχε τα υπόλοιπα οχήματα και τους πεζούς

EMW: Ο ορισμός του μοτοποδηλάτου.

Τα ηλεκτρικά πατίνια κερδίζουν διαρκώς, νέους «ένθερμους» υποστηρικτές. Πρόκειται άλλωστε για εξαιρετικά πρακτικά οχήματα, τα οποία μας επιτρέπουν να μετακινηθούμε γρήγορα και με μεγάλη ευελιξία. Ειδικά στα σύγχρονα, μεγάλα αστικά κέντρα, ένα ηλεκτρικό πατίνι είναι ικανό να μας κάνει τη ζωή πιο εύκολη, παρέχοντας μας τη δυνατότητα να διανύσουμε σημαντικές αποστάσεις αποφεύγοντας την έντονη κίνηση στους δρόμους και το κυκλοφοριακό χάος. Κάθε φορά ωστόσο που χρησιμοποιούμε το αγαπημένο μας ηλεκτρικό πατίνι θα πρέπει να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί. Όπως και στην περίπτωση κάθε άλλου οχήματος άλλωστε, η ασφάλεια και η σωστή οδηγική συμπεριφορά αποτελούν πάντα προτεραιότητα.

Το νέο Kick E-Scooter της  EMW, φέρνει την πραγματική επανάσταση στις μετακινήσεις και δημιουργήσαμε παράλληλα ένα οδηγό με πρακτικές συμβουλές ασφαλείας, που πρέπει όλοι να τηρούμε ευλαβικά.
 

Δώσε προσοχή στην ποιότητα

Αρχικά, η πιο σοφή συμβουλή ασφαλείας που μπορεί κανείς να ακολουθήσει δεν είναι άλλη από την αγορά ενός ηλεκτρικού πατινιού αξιόπιστου και ανθεκτικού. Δώστε μεγάλη προσοχή στο ζήτημα της ποιότητας, καθώς αυτή καθορίζει και το βαθμό ασφαλείας που μας προσφέρει το όχημά μας. Αποφύγετε ηλεκτρικά πατίνια αμφιβόλου ποιότητας, τα οποία ενδεχομένως υστερούν σημαντικά σε μια σειρά από λειτουργίες και είναι πολύ πιθανό να προκαλέσουν ανεπιθύμητα αποτελέσματα. Αντιθέτως, επιλέγοντας ένα ηλεκτρικό πατίνι όπως το νέο Kick E-Scooter EMW γνωρίζετε εξ` αρχής πως βρίσκεστε σε καλά χέρια, μιας και πρόκειται για ένα όχημα που μεταξύ άλλων διαθέτει μηχανικό και ηλεκτρικό σύστημα αντιμπλοκαρίσματος με πολύ δυνατά δισκόφρενα μπρος και πίσω καθώς και ιδιαίτερα αξιόπιστα αμορτισέρ.


 

Ακολούθησε στον ΚΟΚ

Κάθε φορά που κυκλοφορούμε στους δρόμους μιας πόλης – είτε πρόκειται για ένα μεγάλο αστικό κέντρο, είτε για μια μικρή επαρχιακή πόλη – με ένα ηλεκτρικό πατίνι δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες του ΚΟΚ και να σεβόμαστε τους κανόνες της σωστής οδηγικής συμπεριφοράς. Το ηλεκτρικό πατίνι είναι ένα σύγχρονο όχημα που κυκλοφορεί στους δρόμους, μαζί με τα υπόλοιπα οχήματα και οι οδηγοί θα πρέπει να είναι πάντα εξαιρετικά προσεκτικοί.
 

Φόρα κράνος και προστατευτικό εξοπλισμό

Στην ίδια λογική, είναι εξίσου σημαντικό να βεβαιωθούμε πως έχουμε λάβει όλα τα προβλεπόμενα ατομικά μέτρα προστασίας. Η χρήση ενός αξιόπιστου και ανθεκτικού κράνους θα πρέπει να αποτελεί πάντα προτεραιότητα για κάθε οδηγό, ενώ κάθε άλλο ατομικό μέτρο προστασίας είναι φυσικά καλοδεχούμενο.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>