O Guy Martin στην σέλα της τροποποιημένης Hayabusa του.

Guy Martin: Αγγιξε τα 436 χιλιόμετρα την ώρα!

Ένα αδιανόητο νούμερο ταχύτητας πέτυχε ο πασίγνωστος Guy Martin, τρέχοντας με Hayabusa σε συνάντηση dragster. Δείτε περισσότερα…

O Guy Martin δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, μιας και είναι πασίγνωστος εδώ και πολλά χρόνια για τα ρεκόρ του με μοτοσυκλέτες και την αγάπη του για την αδρεναλίνη. Τις προηγούμενες ημέρες και συγκεκριμένα στις 10 του μήνα, ο Martin κατάφερε άλλη μια απίθανη επίδοση: Μπόρεσε να αγγίξει ταχύτητα 436 χιλιομέτρων την ώρα με μοτοσυκλέτα!

Το ρεκόρ έγινε με μία ειδικά τροποιημένη και «τουρμπάτη» Suzuki Hayabusa, της Holeshot Racing, για την οποία δεν δημοσιεύθηκαν τιμές ισχύος αλλά μιλάμε για… πολλά άλογα, ούτως ή άλλως. Μάλιστα, ο Martin άγγιξε αυτή την ταχύτητα σε εκτέλεση «μιλίου από στάση», κάτι που είναι απλά εντυπωσιακό.

Η προσπάθεια πραγματοποιήθηκε στο αεροδρόμιο του Elvington και φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Martin επισκέπτεται τον χώρο. Μάλιστα, σύντομα η προσπάθεια του αυτή αναμένεται να προβληθεί και στην Αγγλική τηλεόραση, μιας και ο Martin έχει εκπομπή με το όνομά του στο Channel 4.
 

  • Φίλιππος

    Οι μηχανές είναι μηχανές και δεν πρέπει ποτέ να τις εμπιστευόμαστε 100%. Μπορεί να είναι ασφαλές το περιβάλλον αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Τα χιλιόμετρα είναι πολλά και αν κάτι πάει στραβά θα ... Μείνει στην ιστορία!

      11