Ducati Panigale V2 Troy Bayliss Edition

Με μια συλλεκτική έκδοση της Panigale V2 η Ducati τιμά έναν από τους πιο αγαπητούς αναβάτες, τον Troy Bayliss, στην επέτειο των 20 χρόνων από τον πρώτο παγκόσμιο τίτλο του.

Ο Troy Bayliss κατέκτησε τρεις παγκόσμιους τίτλους τις χρονιές 2001, 2006 και 2008, ενώ είναι ο μοναδικός αναβάτης αυτή τη στιγμή που έχει κατακτήσει τίτλο σε MotoGP και SBK την ίδια χρονιά. Με 52 νίκες και 94 βάθρα είναι ένας από τους σημαντικότερους αναβάτες της εποχής του και η Ducati δημιούργησε προς τιμήν του μια ειδική έκδοση της Panigale V2.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »




Το πλήρες όνομα της μοτοσυκλέτας είναι «Panigale V2 Bayliss 1st Championship 20th Anniversary edition» και ξεχωρίζει χάρη στον αριθμό 21 που κοσμεί το φαίρινγκ της, ενώ τα γραφικά θυμίζουν εκείνα της αγωνιστικής μοτοσυκλέτας του 2001 με τη οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα εκείνης της χρονιάς. Πέρα από το κλασικό κόκκινο της Ducati, έχουμε πράσινο και λευκό, δηλαδή τα χρώματα της Ιταλικής σημαίας, ενώ το ρεζερβουάρ κοσμεί η υπογραφή του Troy. Στην τιμονόπλακα υπάρχει ο αύξοντας αριθμός που υποδηλώνει ότι έχουμε να κάνουμε με μια συλλεκτική μοτοσυκλέτα περιορισμένης παραγωγής.



Προκειμένου να γίνει ακόμα πιο ξεχωριστή η συγκεκριμένη V2, οι αναρτήσεις των Showa και Sachs έχουν δώσει τη θέση τους σε ένα κορυφαίο κιτ της Öhlins με πιρούνι ΝΧ30 και αμορτισέρ ΤΤΧ36, με τη Ducati να δηλώνει ότι προσφέρουν βελτιωμένη αίσθηση και ακρίβεια στην πίστα. Από τη Σουηδική εταιρεία προέρχεται και το σταμπιλιζατέρ του τιμονιού.   


 
Η Troy Bayliss Edition έρχεται φυσικά μονόσελη και εφοδιασμένη με μπαταρία λιθίου, στοιχεία που μειώνουν το συνολικό βάρος κατά 3 κιλά. Διαφορετικά είναι τα γκριπς, η εξάτμηση είναι τιτανίου με carbon προστατευτικά, ενώ στη σέλα είναι ραμμένο το νούμερο «21» και πλαισιώνεται από μια κόκκινη και μια πράσινη γραμμή.



Η υπόλοιπη μοτοσυκλέτα δεν έχει αλλαγές με τον V2 των 955 κυβικών να αποδίδει 153 ίππους στις 10.750 σ.α.λ. και το πακέτο των ηλεκτρονικών να περιλαμβάνει ότι μπορείς να φανταστείς. Η τιμή της στην Αγγλία έχει οριστεί στα 21.000 ευρώ με τις παραδώσεις να ξεκινούν τον Οκτώβριο.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »