Ducati Φιλιππάκης: Η εμπειρία συναντά την εξειδίκευση

Αν κι εσύ θέλεις μόνο το καλύτερο για την Ducati σου, πρέπει να πας στην Ducati Φιλιππάκης. Δες γιατί.

Η αγορά μιας Ducati, δεν είναι απλά μια αγορά μοτοσυκλέτας αλλά μια επένδυση που υπόσχεται να σου χαρίσει πολλά χιλιόμετρα γεμάτα ευχαρίστηση και απόλαυση. Οι μοτοσυκλέτες της Ιταλική φίρμας ξεχωρίζουν χάρη στην εντυπωσιακή εμφάνιση, ενώ είναι “φορτωμένες” με υπερσύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα ασφάλειας και πλούσιο εξοπλισμό. Οι προδιαγραφές για να μπορείς να επισκευάσεις μια μοτοσυκλέτα Ducati είναι αυστηρές, υψηλές και ανανεώνονται συχνά γιατί η Ιταλική εταιρεία εξελίσσει συνεχώς τους κινητήρες της και τα ηλεκτρονικά συστήματα των νέων μοντέλων απαιτούν εξειδίκευση και συνεχή σεμινάρια από τον κάθε επίσημο επισκευαστή για να μπορεί να είναι αποτελεσματικός ακόμα και στην πιο σύνθετη βλάβη. Γίνεται λοιπόν κατανοητό γιατί η συντήρηση και η επισκευή ενός μοντέλου Ducati απαιτεί ένα απόλυτα εξειδικευμένο συνεργείο.

Ο Στέλιος Φιλιππάκης και η ομάδα του, γνωρίζοντας τις απαιτήσεις των φανατικών φίλων της Ducati και έχοντας ως σημαντικά εφόδια την εμπειρία, την τεχνογνωσία, το μεράκι, και δίνοντας πάντα σημασία στη λεπτομέρεια, μπορούν να ανταποκριθούν στις προκλήσεις αλλά και τις απαιτήσεις που είναι δεδομένες. Με σύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματα μπορούν να δώσουν αξιόπιστες λύσεις και εγγυημένο αποτέλεσμα σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουν.

Το συνεργείο Ducati Φιλιππάκης ανήκει στο επίσημο δίκτυο επισκευαστών της Ducati (KOSMOCAR A.Ε.) και διαθέτει την απαιτούμενη τεχνογνωσία για να σας παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες φροντίδας της μοτοσυκλέτας σας σε απόλυτα προσιτές τιμές. Με την πολυετή εμπειρία του στον χώρο και την εξειδικευμένη κατάρτιση στις μοτοσυκλέτες της Ducati, ο Στέλιος Φιλιππάκης εγγυάται την καλύτερη δυνατή μεταχείριση του Ιταλικού δικύκλου σας. Η φιλοσοφία της Ducati Φιλιππάκης βασίζεται στο τρίπτυχο αξιοπιστία - συνέπεια - υπευθυνότητα, διατηρώντας ένα άριστο επίπεδο εξυπηρέτησης. Με συνέπεια στους χρόνους παράδοσης και εγγυημένα αποτελέσματα χτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης!

Στην Ducati Φιλιππάκης γνωρίζουν πολύ καλά πως τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με ένα γνήσιο ανταλλακτικό καθώς αυτό έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις της εταιρείας και είναι το μόνο που μπορεί να εγγυηθεί την αξιοπιστία και την καλή λειτουργία της μοτοσυκλέτας. Για να μη σου λείψει τίποτα, η Ducati Φιλιππάκης δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στο κομμάτι των γνήσιων ανταλλακτικών και αποστέλλει τις παραγγελίες σε όλη την Ελλάδα εντός 30 ωρών. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την Ducati Φιλιππάκης με μια επίσκεψη στο νέο site της με ένα κλικ στο filippakisducati.gr.

Υπηρεσίες:

  • Επισκευές
  • Συντήρηση
  • Quick Service
  • Ελαστικά
  • Ακτινολόγηση
  • Φανοποιεία
  • After Sales
  • Custom κατασκευές
  • Ανταλλακτικά
  • Αξεσουάρ μοτοσυκλέτας
  • Είδη ένδυσης αναβάτη


Για περισσότερες πληροφορίες:

1ο κατάστημα:
Συνεργείο

Ηχούς 30, Τ.κ. 175 64, Παλαιό Φάληρο, Αθήνα

2ο κατάστημα:
Ανταλλακτικά και αξεσουάρ

Ηχούς 29, Τ.κ. 175 64, Παλαιό Φάληρο, Αθήνα
 
Τηλ.: 2109419229