Η σέλα παρέχει σωστή στήριξη στη μέση και είναι αρκούντως άνετη για τον οδηγό. Ο συνεπιβάτης θα δυσκολευτεί να ακολουθήσει.

Οι χειρολαβές περιλαμβάνουν τα απολύτως απαραίτητα με τους διακόπτες για τα φλας να βρίσκονται στο κάτω μέρος, εκατέρωθεν.

Φάουλ η απουσία ρυθμιζόμενων μανετών φρένου και συμπλέκτη.

Aνεση – Εργονομία – Την είδε..Σπορ

Διαφοροποίηση από τις κλασικές νόρμες της Αμερικάνικης φιλοσοφίας, έχουμε και στην εργονομία του Fat Bob. Φυσικά δεν έχει χαθεί η ταυτότητα του cruiser, όμως η Harley έχει κάνει άνοιγμα και στη σπορ πλευρά της οδήγησης. Η θέση οδήγησης έχει αναθεωρηθεί, με το εργονομικό τρίγωνο να συμβάλει σε μια αθλητική στάση του σώματος. Η σέλα είναι χαμηλή στα 710 χιλιοστά από το έδαφος, αλλά δεν νιώθεις ότι τα οπίσθια σου θα ξύσουν το έδαφος. Το αφρώδες υλικό είναι αρκετό ώστε να παραμείνεις ξεκούραστος για αρκετή ώρα, ενώ το σκαλοπατάκι δίνει μια επιπλέον στήριξη στη μέση. Για τον συνεπιβάτη δεν γίνεται λόγος για μεγάλες αποστάσεις, καθώς εκτός από το μικρό τμήμα που του αναλογεί, έχει να αντιμετωπίσει και την ροπή του κινητήρα, κάτι που σε συνδυασμό με την απουσία χειρολαβών, φαντάζει δύσκολο επίτευγμα. Το τιμόνι είναι φαρδύ προσφέροντας καλό χειρισμό, με τους διακόπτες να έχουν την κλασική παραδοσιακή διάταξη και λειτουργία και τους καθρέπτες να μην προεξέχουν, αλλά να αφήνουν ορισμένο χώρο για τα χέρια. Ανασταλτικό σημείο ότι οι μανέτες του φρένου και του συμπλέκτη δεν ρυθμίζονται. Για τους gadget τύπους, στο λαιμό του τιμονιού έχει τοποθετηθεί μια θύρα USB για τη φόρτιση ηλεκτρικών συσκευών. Τα μαρσπιέ είναι τοποθετημένα μπροστά αλλά δεν φέρνουν τα πόδια σε μεγάλη γωνία. Έτσι η στάση του κορμού δεν είναι σε καμία περίπτωση ξαπλωτή, αλλά κάθεσαι σε όρθια στάση που μπορεί να γίνει και ελαφρώς σκυφτή προς τα εμπρός όταν το θελήσεις. O μινιμαλισμός της naked αισθητικής, έχει φέρει τον στρογγυλό πίνακα οργάνων στο εμπρός τμήμα του ρεζερβουάρ. Πρόκειται για ένα αναλογικό στροφόμετρο, με μια ενσωματωμένη οθόνη πολλαπλών ψηφιακών ενδείξεων στο κάτω μέρος του. Είναι ευανάγνωστος και παρέχει αρκετές πληροφορίες όπως ταχύτητα, μερικούς και ολικό χιλιομετρητή, στάθμη καυσίμου, αυτονομία και σχέση κιβωτίου.