Η CFMOTO 800MT

Η CFMOTO 800MT

CFMOTO: Τα test ride συνεχίζονται σε Ξάνθη και Αθήνα

Η CFMOTO συνεχίζει το πρόγραμμα των test rides και τη παρουσίας της γκάμας της, σε διάφορες πόλεις ανά την Ελλάδα, με τα επόμενα ραντεβού να γίνονται στην Ξάνθη και την Αθήνα.

Ραντεβού στην Ξάνθη και την Αθήνα

Ο επόμενος σταθμός της κινητής έκθεσης της CFMOTO θα είναι η Ξάνθη, το τριήμερο 26-28 Μαΐου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέλθουν στο κατάστημα Γ. Γιαννακόπουλος, 28ης Οκτωβρίου 311-313. Είναι απαραίτητο το κλείσιμο θέσης με ραντεβού, στο τηλ. 25410 21180 ή στο email atermono@gmail.com.

H κατακλείδα των εκδηλώσεων θα γίνει στην Αθήνα, από τις 3 μέχρι τις 5 Ιουνίου, στο κατάστημα SMOTO, Λεωφ. Αθηνών 405. Και πάλι, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να κλείσουν ραντεβού, στο 210 5821869 ή στο email www.smoto@gmail.com.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πρωταγωνιστές τα 800MT και 700 CL-X

Η πολυαναμενόμενη CFMOTO 800MT έχει πλέον φτάσει στην Ελλάδα, και το ενδιαφέρον των φίλων της μοτοσυκλέτας είναι τεράστιο, όταν η μοτοσυκλέτα έκανε την πανελλαδική της πρεμιέρα μαζί με την ολοκαίνουρια 700 CL-X Sport.
Όλοι όσοι ενθουσιάστηκαν με την εμφάνιση, τις προδιαγραφές και την ποιότητα των νέων μοντέλων της CFMOTO, έχουν πλέον την δυνατότητα να γνωρίσουν και την συμπεριφορά τους στον δρόμο πραγματοποιώντας ένα test ride στα eventsπου διοργανώνει σε όλη την Ελλάδα η Muvus, η ελληνική αντιπροσωπία της CFMOTO, σε συνεργασία με τους κατά τόπους αντιπροσώπους.

Τα events αυτά είναι ουσιαστικά μια κινητή έκθεση ολόκληρης της γκάμας των μοντέλων 2022 της CFMOTO, στην οποία δίνεται και η δυνατότητα για test-ride σε όλους τους ενδιαφερόμενους, έχοντας κλείσει θέση για το μοντέλο που τους ενδιαφέρει.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »