Arai Quantic Ray

Όπως με κάθε Arai, το Quantic δημιουργήθηκε εστιάζοντας στην προστασία! Κατασκευασμένο με το χέρι, το εξωτερικό κέλυφος διατηρεί την αντοχή του πυρήνα αλλά με σημαντική μείωση βάρους.

Προσφέρει μια νέα επιλογή για τους αναβάτες που θέλουν την καλύτερη απόδοση από ένα κράνος – όσον αφορά την προστασία, την άνεση και την ευκολία στην εφαρμογή – με μηδενικό συμβιβασμό. Το ομαλό, στρογγυλό σχήμα είναι η βασική υπογραφή της Arai και έχει σχεδιαστεί κατά κύριο λόγο για να διανέμει  τις δυνάμεις πρόσκρουσης. Χρησιμοποιώντας τις αεροδυναμικές και προστατευτικές ικανότητες των αγωνιστικών κρανών της Arai και όλη την εμπειρία και την τεχνογνωσία που έχει αποκομίσει πάνω από εκατομμύρια οδικά χιλιόμετρα, το νέο Quantic γλιστράει στον αέρα προστατεύοντας πλήρως τον αναβάτη.

Το Quantic διαθέτει 5 mm γύρω από τη βάση, ενώ το κάλυμμα όρασης VAS MAX έρχεται με ένθετο Pinlock έτοιμο για χρήση. Το premium εσωτερικό του είναι αφαιρούμενο και διαθέτει Facial Contour System (FCS). Διαθέτει επίσης Σύστημα Έκδοσης Έκτακτης Ανάγκης (ERS). Το μοντέλο Quantic έχει εγκριθεί επίσημα και πιστοποιηθεί σύμφωνα με το πρότυπο ECE R22-06.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μάθετε περισσότερα >>>
Arai Hellas
Μιχαλακοπούλου 36, 11528, Αθήνα